İntegral hesaba göre..

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Abi,Rusya Avrupa ya gazi keser mi?

Abi,Rusya Avrupa ya gazi keser mi?
Bence; kesemez. Sebebi de basit; Rusya ne kadar büyüğüm dese de ekonomisi ihracta dayalı bir ekonomi. Öyle hasmane bir oyuna girerse yanıtı ağır olur. Dünya üretim sektöründeki darboğaz mutlaka intikamını alır. Rusyadan ithalatı kesip başka pazarlara yönelme olursa en büyük zararı Rusya ekonomisi alır. İşte ben bu yüzden yükselen yıldız Avrasya coğrafyası demiştim. Bu Tehlikenin farkında olan devletler mutlaka Asya-Avrasya yönelimine gidecekler-ki başladılar bile. Afrika diğer bir Cazibe noktası orada zaten varlar ancak iklim koşulları ve yeraltı rezervleri bakımından Asya ile karşılaştırılamaz bir yer olduğu için mutlaka avrasya'da varlık göstermeliler. Bu arada bu konularda soru sormayın çünkü; Siyaset çok cıvık bir konudur, beni bulaştırmayın.

Limit türev integral <3 ben
Bir de yöneylem dersimiz vardı kol gibi.

neyse konuya dönecek olursak ülkece kamilin seviyesine çıkmalıyız

Bozulmaya yatkınsın demekki. Temel sağlam olacak sırf ismi kamil ağa.
Neyse tekrar dene bakalım treni raylara oturtmaya.
Gereksiz insanlarla muhabbete girmeyi pek sevmezdim, açıklamayı yapıp çekilirdim-de seninle neden bu kadar diyalog kurduğuma şaşırmıştır. :)

Gereksiz insanlarla muhabbete girmeyi pek sevmezdim, açıklamayı yapıp çekilirdim-de seninle neden bu kadar diyalog kurduğuma şaşırmıştır. :)
Normal bir davranış, sırf kağıt üzerinde kamil olunursa böyle şaşıracak harekerlerde bulunur bir kısım zatlar. Haydi kolay gelsin iyi nöbetlet ve Kazakistan'da tarım hayalleri. Zaten hayatın hayal ve hikaye.

Son düzenleme:
Normal bir davranış, sırf kağıt üzerinde kamil olunursa böyle şaşıracak harekerlerfe bulunur bir kısım zatlar. Haydi kolay gelsin iyi nöbetlet ve Kazakistan'da tarım hayalleri. Zaten hayatın hayal ve hikaye.
Biliyor musun, Bugün kullandığımız her şey ilk önce bir hayaldi önce hayal ettik, sonra kelimelere daha sonra eylemlere ve ortaya çıkışlar böyle oldu. Hayal diyorsun ya; Pekala, Ben hayal etmiş olayım, söze de ben döktüm, gerisi sizde... Hadi kolay gelsin hahaha... En azından yarın bir gün sahiplenirsin iyi oku bence..

Ohhh.. tertemiz delirttiniz adamı..

Biliyor musun, Bugün kullandığımız her şey ilk önce bir hayaldi önce hayal ettik, sonra kelimelere daha sonra eylemlere ve ortaya çıkışlar böyle oldu. Hayal diyorsun ya; Pekala, Ben hayal etmiş olayım, söze de ben döktüm, gerisi sizde... Hadi kolay gelsin hahaha... En azından yarın bir gün sahiplenirsin iyi oku bence..
Yav gerçekten ne alakasız yazıyorsun. Kaç kere rica edecem senden şu türkçeyi iyi kullan diye. Kendini ifade edemiyorsun canım benim ama güzel integral çözüyorsun, yırttın gene.

Geri