Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanaldan sevgili olmaz. Öğrenin artık şunu..![]()
ordan o bulunmaz burdan şu bulunmazcılar kendinizi biraz salın artık, neyin nerden bulunacağının herhangi bir kuralı yok, şov yapmayalım şimdi.
bulup mutlu olanları tebrik ederim, çok yakından tanıdığım biri de buldu ve neyse dilim varmıyor söylemeye.
(bkz: instagramdan sevgili bulup evliliğe adım atan kardeşini durduramayan abla)
kamerun gelenekleri için devredeyiz @Enchanting![]()
Ahaha maalesef o, gerçi az önce bir sünnet düğünü gördük Kamerun yanımızda halt etmiş diyebiliriz.Sabah whatsapp gurubuma gelen baldız geleneği değildir inş.
3 sene önce açtığım nadir konulardan evlendimi acaba bu arkadaş
Böyle evlilikle dalga geçince bekar kalıyorsunuz![]()
Ahaha maalesef o, gerçi az önce bir sünnet düğünü gördük Kamerun yanımızda halt etmiş diyebiliriz.
bi an dedim kızı photoshopla mı yerleştirdiler ama çocuğun durumuna bakınca çok gerçektio sünnet düğünü Türkiye de olamaz olmamalı
ordan o bulunmaz burdan şu bulunmazcılar kendinizi biraz salın artık, neyin nerden bulunacağının herhangi bir kuralı yok, şov yapmayalım şimdi.
bulup mutlu olanları tebrik ederim, çok yakından tanıdığım biri de buldu ve neyse dilim varmıyor söylemeye.
(bkz: instagramdan sevgili bulup evliliğe adım atan kardeşini durduramayan abla)
kamerun gelenekleri için devredeyiz @Enchanting![]()
iş tantuniye gelince çağırırız senidevredeyiz derken ben nerede devreye giriyorum tam olarak? umarım düşündüğüm şey değildir.![]()
iş tantuniye gelince çağırırız senihiçbiri kurtarmaz çünkü artık...