İnstagramdan evlenecek birini bulmak

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Ciddimi acaba gerçi ciddidir forumlardan facebooktan bulan bulana bu niye olmasın ki:hıı:

Sanal ask yalan ask fhfjb güven olmaz nettekileŕe.d

Instagram, vurgusal ilişkilerin yüzeye çıktığı ve emimsel faaliyetlerin emcükleşim gösterdiği 1 platform.

S A K I N C A L I

şekil önemli insatagramdan seçmek mantıklı :honk:

Ya bak orası evlilik için en ciddi kurum evet.

annem evleneceğimi bilse instagrama bile başvurur.
kadın artık her genç kıza gelin adayı gözüyle bakıyor.

ordan o bulunmaz burdan şu bulunmazcılar kendinizi biraz salın artık, neyin nerden bulunacağının herhangi bir kuralı yok, şov yapmayalım şimdi.
bulup mutlu olanları tebrik ederim, çok yakından tanıdığım biri de buldu ve neyse dilim varmıyor söylemeye.
(bkz: instagramdan sevgili bulup evliliğe adım atan kardeşini durduramayan abla)
kamerun gelenekleri için devredeyiz @Enchanting :(

ordan o bulunmaz burdan şu bulunmazcılar kendinizi biraz salın artık, neyin nerden bulunacağının herhangi bir kuralı yok, şov yapmayalım şimdi.
bulup mutlu olanları tebrik ederim, çok yakından tanıdığım biri de buldu ve neyse dilim varmıyor söylemeye.
(bkz: instagramdan sevgili bulup evliliğe adım atan kardeşini durduramayan abla)

Sabah whatsapp gurubuma gelen baldız geleneği değildir inş.

3 sene önce açtığım nadir konulardan evlendimi acaba bu arkadaş :D
Böyle evlilikle dalga geçince bekar kalıyorsunuz :D

Sabah whatsapp gurubuma gelen baldız geleneği değildir inş.

3 sene önce açtığım nadir konulardan evlendimi acaba bu arkadaş :D
Böyle evlilikle dalga geçince bekar kalıyorsunuz :D
Ahaha maalesef o, gerçi az önce bir sünnet düğünü gördük Kamerun yanımızda halt etmiş diyebiliriz.

kızlar evlilik düşünmüyorum

Bana da bir tane bulunsana benim de vaktim gelmiş artık öyle diyorlar

devredeyiz derken ben nerede devreye giriyorum tam olarak? umarım düşündüğüm şey değildir. :(

Çok eşelemek gerekir. Bulamazsanız da eşelediğiniz yere girersiniz en fazla.

Geri