İnsanlarla alay etmek, dalga geçmek?

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
velevki hanim olaya iki yönden bakmak gerekir ise cözüm budur yada bir tanesi cözümlerden,

Cocuklarimizin en basta olan ihtiyaci, özgüven sahibi olmaktir.Bu konuda egitilmeliler.Ve tabiki de karsisindakine saygi ile yaklasmayi ögrenmeli.

Kendimiz ile dalga gecmenin bir yan etkisi var o da, kafanin istedigi yönde düsünmesidir.
Bir takim olaylara pesimizm ile yaklasmamizi saglar.Zorlamakla da olmuyormus dedirtir mesela.
Dalga gecmek ile kendimizi hafife almak farkli seyler.
Eğitim konusunda size katılıyorum Süreyya Hanım.
Üzerinde durmak istediğim yetişkinler olarak kendi ağzımızdan çıkanlardan sorumlu olduğumuz. Çocukken öğretilmediği için bu şekilde davranıyoruz demek de kurban psikolojisini körükler.
Çocukken bize öğretilmeyenleri öğrenmekle ve kendi evlatlarımıza öğretmekle mükellefiz.
Hem mükemmel insan yok şu hayatta. Tamamen sağlıklı olanın bile acıyan bir tarafı var.
Allah’tan dileğim, özgüveni yüksek, kendi değerinin farkında olan evlatlar yetiştirirken, bir birey olarak da durumlarından haberdar olmadığım hiç bir insanla alay etmeyecek olgunlukla hayatımı devam ettirebilmektir.

En uyuz oldugum tip !
Kendini bi mok sanan cinsler
Sevgili @izmirlİ güldürdünüz :)
Sinir olunmayacak gibi değil :)

Sırf egoları tatmin etmek için karşı tarafı tii ya alma eylemiii bazı insanlar çok fena kafaya takarken bazıları da umursamaz velhasıl sen de Allahın kulusun o da Allahın kulu niye sıkıntı veriyorsun kardeşim
Bence en güzeli kimseye eyvallahın olmayacak
Ego tatmini kibre götürüyor çoğu insanı. Çok tehlikeli çok.

Bu kaç yaşında olur biliyor musunuz ilkokul 3-4/ ortaokul 5.6.7.8 belki ergenlikten çıkamayan lise.. Devam ediyorsa ciddi sorunları vardır. İnsanlarla dalga geçen tipler derin bir kompleks barındırır.

Benim. Çok derin komplekslerim var. Çocukluğuma inilmeli ama daha 3. sınıfa gidiyorum. 25 yıl bekleyin.

Dalga geçmeyi bir de becerebilsen yapacaksın da olmuyoo Süleyman yetmiyo:)

Bu kaç yaşında olur biliyor musunuz ilkokul 3-4/ ortaokul 5.6.7.8 belki ergenlikten çıkamayan lise.. Devam ediyorsa ciddi sorunları vardır. İnsanlarla dalga geçen tipler derin bir kompleks barındırır.

Hemfikirim efenim.

insanları hak ettiklerinden
fazlasını vermeyin
verirseniz pişman olursunuz
bu kadar basit

Geri