insanların tatile çıkması hakkında

Konu sahibi son olarak 2128 gün önce görüldü
Öyle yere gider miyim ben denize :(

Izmir'de ki evimiz boşalinca anahtari sana veririm gidersin aşk olsun :D

Nerden bilcen ki bodoslama giriyosun sonucta insAllah oralardan donmeden burda derdim var bolumune ayagima koluma deniz anasi yapisti napayim diye konu acarsin bizim iznimiz yok yoksaen fakirler pansiyonu bile kafi gelir

Nerden bilcen ki bodoslama giriyosun sonucta insAllah oralardan donmeden burda derdim var bolumune ayagima koluma deniz anasi yapisti napayim diye konu acarsin bizim iznimiz yok yoksaen fakirler pansiyonu bile kafi gelir

Geçen yaz tekneden atlarken kolumu carptim 1 ay boyunca şişmiş morarmis kolla dolaştım kimin nazar degdiyse artik:şirine:

Hayatımın şarkısı: Yusuf Harputlu - Kıskanıyorum.

Latif Doğan - Küstüm.

İnsanın adı çıkacağına canı çıksın. Gezmedim arkadaş. Yalan diyolla.

Sky dsfgdh

Kardeşime yıllar önce havuz almıştım, kıydım paraya aldım.
Delinmiş yama yaptırıp bizim kuş sesleri olan balkonumuz var ya hani, oraya kuracağım.
Karşısına da şezlong kuracağım.
İkimizin de deli borcu var, anca balkona çıkabilirim bu yaz afdsafsagsf

Delinmiş yama yaptırıp bizim kuş sesleri olan balkonumuz var ya hani, oraya kuracağım.

Nedense hiç inanasım gelmedi bu dediklerine :p Söyle bakalım Türkiye,de gitmediğin nereye gideceksin bu sefer :p

Yazlık fotolarimla karşınızda olucam yarından itibaren beni izleyin.

Kuslar neden otuyor bende onu arastirdin asdfmfmf borclarin alayini kapattim arabayi bozdurdum parayi bankaya yatirdim ustune biyerden gelen parayida kattim butun bankalar kredi vermek icin pesimde dolaniyo butun bankalardan yuklu miktar para cekip tropik adaya yerleseyim diyom

Geri