insanların tatile çıkması hakkında

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
İnsanlarin tatile gidip abi surdayim burdayim demeleri oyle dokaniyoki anlatamam milletin teni bronzlasmaktan cikolataya döndü benim ten hala inekten yeni sağılmış süt kıvamında hadi onuda geçtim denize ayağımı sokamadıgim bir yaz gecirirsem üzüntüden ölürüm simdi bi köşeye sinip ılık ılık ağlama vakti

boşver bronzlaşmayı
sen de morlaşırsın >
VLgGJq.jpg

Tatile gidemiyorsan tatili sana getir balkonlar güneşlenmek için var.:o

Antalya'da yaşıyorum denize gidebilmek için güneşin gitmesini bekliyorum,diğer tatil illerinde herkes dozunda bronzlaşırken bizde böyle şeyler olmaya başladı
11781833_10205318196015329_5296702739874213759_n.jpg

bende Dİdimdeydim döndüm malesf ve esmer olmamak için çok uğraştım :D

Ömrümden tatile gitmediğimden bir şey diyemiyorum.

Gelicek ay yıllık izinim var bir kaç gün kaçmayı düşünüyorum

İyi bir yüzücüysen, ve bronzlaşmak istiyorsan Adanaya gel sulama kanalları meşhurdur :D sıcaklık 50 derece 5 dakika suda kal 5 dakikada güneşte 10 dakikada istedigin renge kavuşursun :D

Bknz;

PoYgBv.jpg

İnsanlarin tatile gidip abi surdayim burdayim demeleri oyle dokaniyoki anlatamam milletin teni bronzlasmaktan cikolataya döndü benim ten hala inekten yeni sağılmış süt kıvamında hadi onuda geçtim denize ayağımı sokamadıgim bir yaz gecirirsem üzüntüden ölürüm simdi bi köşeye sinip ılık ılık ağlama vakti

yalnız değilsin başkan 2 senedir tatile çıkmadım bu sene de çıkamıcam acını paylaşıyorum :s:

ben 1 hazirandan beri tatildeyim, fakir arkadaşlarımın canı çekmesin, arkamdan laf etmesinler diye amele yanığı oldum öyle geziyorum.

Geri