İnsanların hakkınızda ne düşündüğü sizin için önemli midir?

Konu sahibi son olarak 3036 gün önce görüldü
Amaann isteyen istediğini desin, insan kendini bildikten sonra kimin ne dediğinin ne önemi var

kendisi hakkında birşey denirse sallamazlar ama, başka birinin hakkında bişey dense hemen inanırlar :asd: işte öyle kaypak bu insanoğlu :T:

bu onların sorunu ,benim değil

Ekime kadar düşündükleri

çok önemlidir,'insanlara'göre değişkenlik gösteririm hatta.
olması gereken de bu değil mi?
insanlar sizi ve davranışlarınızı beğenmiyorsa değişin,insanları mutlu edin..

Hayir. Az cok tahmin edebiliyorum ne dusunduklerini zaten. E karakterim boyle. Ha onlara gore iyisin ha kotusun, mutlaka olumsuz bir sey bulur konusur, dusunurler hakkinda, dunyanin en iyi insani olsan bile.

Kendini bilmek ayri guzel :D

Ne bol keseden fikir belirtiyorsunuz. :) Hayat öyle bir şey değil ki. İlla birilerinin ne düşündüğünü önemsiyorsunuz. Ha, o yazdıklarınızı uyguluyorsanız ne ala. Gerçekten, hiç umursamadan yaşamak mümkün değil zira. (sanalda bile atışıyorsunuz okuyorum gençler, bu umursadığınızı gösterir.)

Düşündüklerini önemsediğim, söylediklerine değer verdiğim bir çevre var. Aile bireylerim önemsediklerimden mesela. Bir de dış kapının mandalları var ki onları önemsemiyorum, bir on saniyelik "ne diyo la bu değişik" hissi oluşsa da o da geçiyor sonrasında.

Ama sevdiklerime karşı çok da umarsız olamıyorum.

önemsiyorum ben, niye önemsemeyeyim ki? fikirlerine değer verdiğim bir kesim var ve hakkımdaki olumlu olumsuz fikirleri benim için önemlidir. "yok yeaaa salla gitsin" tavırlarında olanları da görüyorum, içten içe nasıl ağladıklarını ya da üzüldüklerini. bize itiraf etmeseniz de olur, kendinize karşı dürüst olun yeterli.ppp

Birçok insan için önemli. Benim için de mühim. Yoksa ne amaçla forum oyunlarında yardıralım değil mi?
Sanal kullanıcılığı bu yüzden severim ben. Gerçeğimden bi haber olan insanlar beni nasıl görüyor? Çok ütopik geliyor bana.

Yüz yüze bir kez dahi nefret edilen kişi'liğime şahit olmadım biri tarafından ama burada açıkça söyleniyor. Muhteşem yanılgı var nefret söyleminde ama iltifat ettikleri de ben değilim çoğu zaman.. Ben öyle biri değilim. İşte bu oluyor kendini tanımak. Her türlü yoruma dingin kalabiliyorum.

Ben site üzerinden fikir beyan ettim çünkü reelimde o kadar insan sureti görmüyorum. Bir avuç dolusu insan var zaten, utanıyorlar belki arkamdan kötü konuşmaya. Bilemedim.

Şuraya bi - tabi ki umrum dışı - yazayımda şanım yürüsün ..

Kadınlar ne ister diye bir film vardı, orada mel gibson sadece kadınlarında olsa ne düşündüklerini duyabilen bir yeteneğe sahipti. Ben bunu sadece kadınlar değil, aslında bütün insanların iç seslerini duyaabilmeyi çok hayal etmişimdir. Elbette sadece hayal gerçeğini çokta kötü sonuçlar doğuracaktır, en azından duymak istemediklerimide hesaba katıyorum.

Bence önemli hele ki doğru anlaşılmak, hareket ve sözlerimin bütünsel olarak değerlendirilip karşıma bir yargı ile çıkılması her zaman kutudan çıkacağı merak eden ben için değişik süprizler yaşatıyor. Heleki bunu kendi uslübunu beğendiğim kişilerden duymak büyük bir zevk.

Ya forum adına yazıp sonra kendinize yazılanı okuyup şu duruma düşüyorsanız yazık valla elli tane maske var insanların yüzünde hangisini takıp yazdıysa ona denk geliyoruz.

Ben insan olanı ciddiye alırım ötesi boş boş konuşur okumam.

Yapacağın tek şey engelle gitsin. Gereksiz bu alınganlıklar.

Ay umrumda degil diyip kuul olabileydim keske . Cok umrumda ama napiyim :T:

evlenmeden önce bunu cok takar ve önemserdim, evlendikten sonra şuan Hiçbirşey umrumda Degil.. Eşim ve ailem dışında kimsenin ne dediği umrumda bile olmuyor.

Sığırların ne düşündüğünü önemsemem .. İyi niyete dikkat ederim önce ..

Etrafımdaki insanların düşüncesi benim için önemli,gerisini takmam ne düşünürlerse düşünsünler.

Geri