İnsanların hakkınızda ne düşündüğü sizin için önemli midir?

Konu sahibi son olarak 3036 gün önce görüldü
Sayıyorsam illaki önemlidir.

Bu yaşıma kadar hiç umrumda olmadı açıkçası.
Kimseye bir yanlışımız olmadı. Kimseyi uzmedikte vicdanım rahat kısacası.
Hakkımda kim ne düşünürsen düşünsün sorun değil

Yalnızlığından yolladı.....

Bu yaşıma kadar hiç umrumda olmadı açıkçası.
Kimseye bir yanlışımız olmadı. Kimseyi uzmedikte vicdanım rahat kısacası.
Hakkımda kim ne düşünürsen düşünsün sorun değil

Yalnızlığından yolladı.....

Özel mesaj gönderemiyorum , post yetersiz diyor yanlış anlama başkan :heyoo: burdan yazıyorum o yüzden :cigara:

Gectigimiz 2 aya kadar once onemliydi.

Artik reel de sanal da sıkıntı yok. (:

Değer verdiklerim evet
Ama digerleri pek umrumda değil

Bir amaca hizmet ediyorsanız elbetteki önemli... Bir hedefiniz ve davanız varsa önemli olmaması mümkün mü? Hayatı yalnız yaşamadığınız bir gerçek... Siz.dik.durun elbet kimse.sizin için olumsuz düşünmez, düşünse bile hatasının farkına muhakka varır... Başkaları ne der diye hareket etmeyin, ama bir şey yaparken başkalarının canınıda yakmayın... İlkelerinizden elbet taviz vermeyin, ama etrafınızdakileri ve muhatablarınızıda görmezden gelmeyin... Vs vs vs

hangi insanlar?
ben bile kendime 5 metreden fazla yaklaşmıyom lan
onlar neyin nesi
:/

Hem evet, hem hayir. Guzel dusunen olursa, mutlu olurum. Kotu dusunen olursa, degismeyecegimi bildigim icin, fazla uzerinde durmam.

Ailemize veya ticari sicilimize zarar vermiyorsa müdahale etmeyiz. Konuşuluyorsak ağacın meyvesindendir.

Değil.
Bi daha mı gelicez dünyaya anasını satıyım

Kim ne der diye yaşanan bir yaşam bana göre eksiktir. Kim ne derse ne düşünürse düşünsün. Hayat benim istedigim gibi yaşarım. Önemsiz ;)

İnsanlar korkunç derecede iki yüzlü. Bu durumu çözünce bana nasıl yaklaşılırsa aynen öyle dönüyorum.

Bu şu demek ki ailem ve dostlarım dışında insanların samimiyetine güvenmiyorum.

Evet İNSANLARIN ne düşündüğü benim için çok önemlidir.
Ama sadece insanların.
Yellozların, denyoların, fettoşçu ve apocuların değil. :)

İnsanoğlu ciğ sut emmıstır ,bu yuzden sayısı 2 parmagı gecmeyecek kadar az ınsanın hakkımdakı goruslerıne onem verıyorum

Ne kadar önemsiz desek de bir nebzede olsa önemi var.

Geri