Bel far niente
Gümüş Üye
Acaba kaç kek bu konuya girip "İnsan olsun yeter" yazdı. ahsjahs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akıl fukara olunca dil ukala olurmuş!
Zeka derken atomu falan mı parçaladın? İnsanlık için harika buluşlar mı yaptın?
Hey arkadaşım aynada gördüğün bir kedi, aslan değil!
Çok zeki olduğunu ıspatlamak için insanların kanaatine ihtiyaç yok!
IQ testi yaptır bakalım.![]()
Ben herkesten zeki miyim, bilmiyorum. Ancak tek kesin nokta var o da senden zeki olduğum.
İçten içe "onun seviyesine çıkamıyorsam onu seviyeme indireyim" diyorsun. O yüzden gelip saldırıyorsun ve saldırmaya devam edeceksin.
Aradaki farkı bu şekilde kapatacağını sanıyorsun, oysa tek yaptığın kendini rezil etmek.
Hoş bu seviyede daha ne kadar rezil olabilirsin, inan bilmiyorum.
Neyse bu seviye nedir bilmeden seviye muhabbeti yapan yorumlarından acınılası biri olduğun kanaatine de vardım ve merhamet en bildiğim duygudur. Seni dikkate almayacağım artık...Bir tavsiye insanların ne düşündüğüyle bu kadar ilgilenme boşver. Metabiliş seviyene bak sen...
Sevgili Süreyyanında dediği gibi; beyne oksijen gitmesi önemli ve galiba sen nefesini tutmaya devam edeceksin.
Zeka seviyen bu ve böyle kalacak. Ben öyle istediğimden değil, sen öyle olduğundan dolayı kalacak.
Kendinden iyilere laf atarak hakaret ederek onları geçemezsin. Çalışman gerek kendini geliştirmen gerek.
Nefes almaya başladığında tekrar gel seviyene bir bakalım.
Böyle bir akıl tutulmasıyla karşılaşınca sadece tebessüm etmek gerektiğini bir daha öğrenmiş olduk.![]()
Gördün mü, aşağılık kompleksinden kurtulduğun anda öğrenmeye başlıyorsun.
Kendini kötü hissetme, öğrenmeye bir yerden başlaman gerekiyordu.
Günde ortalama 150 genç beyinle muhatap olan bir eğitmen de o dediğin kompleks olamaz. Keşke sen de msjlarıma cvp yetiştirmek yerine bir şeyler öğrenmeye başlasan. Bazen kötü insanlardan iyi dersler çıkarmak da bir marifettir.
Boş yaşayan kimseye tahammülüm yok.