İnsanlarda aradığım en önemli özellik?

Konu sahibi son olarak 2136 gün önce görüldü

insanlarda aradigim en önemli özellik?

• özelliksiz

Kullanılan: 0 0.0%
  • samimiyet

Kullanılan: 14 73.7%
  • fedakar

Kullanılan: 1 5.3%
  • bi düsünim

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Affetiğin ya da ikinci sans verdiğin oldu mu
Bence olmamistir

Yoo oldu hem de cok. Nefret ettiklerim de oldu, icimdeki tum duygulari sifirladiklarim da, sevgimi sinirladiklarim da.
Hayatin her getirdigini bir sekilde kabulleniyorsun : )) Ama sunu gordum, eger ben bir kotuluk yapmadiysam karsimdakine, hayat hep daha guzelini sundu. (Belki 5 sene belki 10 sene sonra). O yuzden, her yasanana yasanmasi gerekiyormus gozuyle bakiyorum artik.

Beyni olan insanla her türlü anlaşabilirim.

Sen sapyoseksuel degilsin anacim.

Ben anlaşabileceğim insan profilini söyledim. Burada iki soru çıkıyor
1-Neden sürekli her şeyi o tarafa (ilişki, cinsellik) çekiyorsun?
2-Bu seni neden ilgilendiriyor?

Niye mi?, söyliyeyim.
Benim kabak gibi acilmam seni ne kadar ilgilendiriyor ise o kadar.

Burda beyin pesindeyim diye deklare etmeye calisir iken, insanlarin kabak gibi acilmalari ile mesgul olan bir insan modelinden baska bir sey olmadigindan.
Tamam mi cicegim?

İyide ben beyni olan insanla aşk yaşarım demedim.
Ben beyni olan insanla anlaşırım dedim.

Aradaki farkı bilmemen bir rezalet, kindar olman başka bir rezalet, bunu sürdürmen bambaşka bir rezalet.
İstersen saldırmadan önce 2 kez düşün.

Yine mi rezalet?
Birak allasen ya.
Git yazdiklarimi iyice oku.Idrak et.Icine cek hatta nefes gibi.Beyne oksijen gerek.

Yine mi rezalet?
Birak allasen ya.
Git yazdiklarimi iyice oku.Idrak et.Icine cek hatta nefes gibi.Beyne oksijen gerek.

Beyne oksijen gerek ve bunda çok haklısın
O yüzden arkadaşım derin derin nefes al.

Şu an yaptığın gibi nefesini tutunca beni uğraştırıyorsun.

Ay ne kadar bayatsin ya.
Tamam ya.
Beyinli sensin.
Primus.

Sevgili Şüheda'nın da derin derin nefes alması gerekiyor.

UrophLed bey bir şeyi bulunmadığı yerde aramak hiç aramamaktır. Sizin derin nefese de ihtiyacınız yok. Oksijenin gideceği yer var mı? Mechul.. :)

UrophLed bey bir şeyi bulunmadığı yerde aramak hiç aramamaktır. Sizin derin nefese de ihtiyacınız yok. Oksijenin gideceği yer var mı? Mechul.. :)

Sizinle konusurken oksijene ihtiyac duymuyorum nefes almadan bile senden zekiyim. Mesela;
Bu tarz provakatif mesajlar atip sonrasinda cevap gelince ben ogretmenim ben kadinim diye drama yapiyorsunuz.
Halen nefesimi tutuyorum.

Sizinle konusurken oksijene ihtiyac duymuyorum nefes almadan bile senden zekiyim. Mesela;
Bu tarz provakatif mesajlar atip sonrasinda cevap gelince ben ogretmenim ben kadinim diye drama yapiyorsunuz.
Halen nefesimi tutuyorum.

Tutmaya devam et belki bir ihtimal forumca senin kibir abidesi yorumlarından kurtuluruz.:) Provakatif msj derken ne bekliyorsun sana cvp vermemeli miyim? Neyse seni seninle başbaşa bırakıp aradan çekileyim.

Tutmaya devam et belki bir ihtimal forumca senin kibir abidesi yorumlarından kurtuluruz.:) Provakatif msj derken ne bekliyorsun sana cvp vermemeli miyim? Neyse seni seninle başbaşa bırakıp aradan çekileyim.

Senden zeki oldugumu soylememe gerek yok, sussam bile insanlar senden zeki oldugumu anlar.

Senden zeki oldugumu soylememe gerek yok, sussam bile insanlar senden zeki oldugumu anlar.

Akıl fukara olunca dil ukala olurmuş!
Zeka derken atomu falan mı parçaladın? İnsanlık için harika buluşlar mı yaptın?
Hey arkadaşım aynada gördüğün bir kedi, aslan değil!
Çok zeki olduğunu ıspatlamak için insanların kanaatine ihtiyaç yok!
IQ testi yaptır bakalım. :)

Geri