İnsanlara karşı tavrınızı neye göre belirlersiniz?

Konu sahibi son olarak 2140 gün önce görüldü
Anlayışlı ve merhametli olması önemli

Onlara göre zaman içerisinde şekil alıyor ister istemez. Ah canım tavrım jxjx

Genelde tanimayi tercih ederim ilk.
Bazen zihinsel işleyişleri ya da çıkarlarım ilk eylemin önüne geçebilir.

Hislerime çok güvenirim. Hislerim hiç yanıltmadı sağ olsun. Sevdiğim noktalarda da güvensizlik yaşadığım noktalarda da.

Yooo büyük değil. Ss atar mısınız?

buyurun hanımefendi.

ss.jpg

Çevresindeki insanlara karşı olan tutumuna göre belirlerim tavrımı. Çünkü bana karşı bir menfaati olabilir ona göre davranıyor olabilir ama genel olarak çevresine nasıl tavır takındığı önemli benim için

Louis Leon Thurstone demişti ki tavırlarımız ön yargılarımızın, korkularımızın, değerlendirmelerimizin ve daha mutlu bir hayat sürme eğilimimizin kaotik bir amalgamına benzer. Ya da tam tersine, bir kişinin günlük yaşamında fırsattan çok çatışma gördüğü temel bir komplekstir.
Bendeki tavırlar ise mesafeden bile daha mesafeli.

Nabza göre şerbet demişler bana nasıl geliyorsa ne kadar kötü olursa olsun ilk başlarda iki katı iyi giderim baktım ters gelmeye devam ediyor onun gibi olurum :))

Zor biriyim bu konu da. Bir negatiflik, bir soğukluk hissettiğim an ölüm sessizliğine bürünebilirim. Yazsa, arasa veya yol da görsem cevap vermem. Normal halim itici iken bir de o soğukluk sonrası olabilecekler.. neyse efendime söylüyüm;

Bir denerim, iki denerim. Baktım niyet farklı. Veya bir menfaat peşinde koşuyor. Siyahı, karanlığı severim. Hatta zifiri karanlık olmazsa odam uyuyamam.

Baktım ki; candan, içten, gerçekten samimi ve amaç gütmüyor. Bir kaç boy büyük gelebilirim kendisine o zaman. ^^

Geri