İnsanlara karşı tavrınızı neye göre belirlersiniz?

Konu sahibi son olarak 2139 gün önce görüldü
Bir insanın Görüşü Görünüşü Giyinişi Şivesi sizden farklı ve zıt Düşünmesi sizin ona karşı tavrınızı etkiler mi?

kızsa yavşarım erkekse muhatap olmam

bakın mesela profilimdeki arkadaşlarımın hepsi kız

Tavırlarına bakarım.

Saygısız, seviyesiz birisi ise kendimi çekerim.

Bana karşı nasıl davranıyosa öyle davranırım. Ama eğer dışarda **Spam/Adversiting** bi tipse bana karşı cici görünmeye çalışıyosa kendi aslını bana yansıtmıyosa ve bunu ben hissediyosaam çarpıştırdığım laflarıma maruz kalır.

Saygılı ve samimi gelirse aynı ölçüde karşılığını görür.

Samimi olmasına göre. Yapmacık olduğunu farkettiğimde kaçarak uzaklaşmayı denerim genelde :D

dikkatimi çektiği ve bana bir çok konuda katkı sağlıyorsa bakışıma başka anlamlar yüklüyorsa sorun yok.diğertürlü pek ciddiye almam aynı ortamda bulunmak zorundaysak görmezden de gelebilirim.

once kendim gibi gorer iyi olurum.
sonra saygisina bakarim, verdigi degerlere
bakarim. ahlakina bakarim. eger dusundugum
seylerin aksi cikarsa kosarak uzaklasmam,
astadan keserim arkadasligi....

Ben insanları giyimiyle, düşünce tarzıyla asla yargılamam.
Hepimiz insanız sonuçta.

Saygıdır can damarım .. Karşımda ki şahısın saygısızlığında deyim yerindeyse adam yerine koymam kendisini .. Sonra samimi olmasına bakarım .. Söylediği sözlerde bazen haddi aşsa bile bunu kötü niyetle yapmadığını hissedersem sıkıntı çıkartmam ..
Derdi piçlik olana ise kestirmeden it muamelesi yaparım .. Eğer canım eğlenmek istiyorsa cümlelerimin tecavüzüne uğrar aklı ama yok bunu dahi yapmak istemiyorsam kısaca " hoştt " tavrını takınırım ..
Benden uzak sivilceye yakın olsun ..

Once uzaktan izlerim. Tavirlari durusu nasil bakarim. Zaten saygisiz simarik biriyse anlasamam samimiyet kuramam. Onun disinda kalp kirmamaya ozen gostermeye calisirim.

Başlık İnsanlardan bahsetmiş. Onlara davranış şeklim sıradan olur. Severim, kızarım, öperim, döverim.

Asıl insan görünümlü köpekleri napıcaz ?
Görmezden gelirim, ahlaksız, kin, öfke, küfür, iftira dolu konuşmalarını duyduğumda yada okuduğumda midem bulanır.

Bir an önce etrafımdan yok olurlar inşallah.
İnsanlığa zarar denyolar ....

bana karşı tutumuna ve samimiyetine göre belirlerim. bana karşı bi **Spam/Adversiting**lık yapanın gidip anlından öpüp tebrik edicek halim yok

üslub,düşünce tarzı, tavır ve hareketleri yeterli oluyor nasıl davranmama.

Gösterilen saygı ve samimiyet ama bazıları var ki hiç tanımadan sevebiliyorum. Arkadaşlarımın arkadaşları gibi , forumda da bir kaç arkadaş gibi gibi Serçe gibi : )))

Geri