İnsanlara güveniniz yüzde kaç?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 594 gün önce görüldü
distan hayata tutunabilecek ve uyum saglayabilecek kadar ama icten ice zero nokta zero zero

Önce ortadir sonra zamanla ya azalir ya cogalir. Hoş biraz çabuk güvendiğim zamanlar da oluyor bosluguma geliyor galiba... Yeni tanıdığım herhangi biri için tek kotu lafım oldu mu @Run kimden konu açılsa, aslında iyi biri ya diyorum.. ama işte taniyinca bazen yanlış olduklarını anlıyoruz.
sunu unutmayin ama, güven kontrole tabidir. Arada bir yoklamak iyidir.

Önce ortadir sonra zamanla ya azalir ya cogalir. Hoş biraz çabuk güvendiğim zamanlar da oluyor bosluguma geliyor galiba... Yeni tanıdığım herhangi biri için tek kotu lafım oldu mu @Run kimden konu açılsa, aslında iyi biri ya diyorum.. ama işte taniyinca bazen yanlış olduklarını anlıyoruz.
sunu unutmayin ama, güven kontrole tabidir. Arada bir yoklamak iyidir.
Kadınların ortak özelliği herkese iyi demeleri.. senin ki üst safhada :)
Size göre tek kötü Naziler ahha, onun dışında her canlıya iyi diyorsunuz..
Bir de çevrenizde birisi, sizin iyi dediğiniz birisine olumsuz yorum yapınca, o kişiye daha çok sarılıyorsunuz.. o yüzden kızlara karşı kimseyi boklama yapmayacaksın.. ulan ben niye dertleniyorum şu an.. hayatta sen haklısın, haklı çıktın kelimesinden daha haz veren bir şey yok.. bunu duymayı seviyorum :)
Bugüne kadar verdiğim hangi not şaştı.. buyurun siz söyleyin..
Meraklısına not.. manitosu olan, evli olan, ikizler ve teraziler beni engellesin lütfen, teşekkürler.

• Hehe
Tepkiler: Aze
Herkese herşeyini anlatma.
Arkadaşlarınla yüz göz olma.
Samimiyet ince bir çizgi o çizgiyi aşma.
Kırmızı çizgin Güven olsun.
(Derdi)

Aylar yıllar sonra gelip bu konuyu mu buldun :) hoş geldin.
Kocacı kadın bulmak lazım ahaah mutluluk onlarda dimi.
Run Beycim selamlar.........çook uzun süre kalmıyom önüme çıkan konu neyse iki satır yazıp çıkıyorum konu kocamı övmeli konuysa kaçırmıyom:)))) kendinize çok iyi bakın hayatlarınız güzel olsun inş :bahar:

Güvenmeme gerek kalmıyor,bu yüzden de yüzdelik belirtmem saçma olur.

Bugün gelir başkasıni sana kötüler yarin gider seni başkasına kötüler yani bu hep böyledir menfaat nerde insan orda )

Bilmiorum ya fazla supheciyim.
Mesela flort bana foto attı diyelim
Ulan bu fotoyu ya baskasinada attiysa
Diye dusunuom mesela.

Rakamla yazmayayım ama oran baya yüksek diyeyim siz anlayın. Sırtımdan bıçaklayanda olsa, yine güveniyoruz işte. Safım ben sanırım.

Güvenmem, kadına güvenmem herife güvenmem, kimse benim dünyama girecek kadar iyi değil. Çünkü ağzınıza bir yalan yapışmış, benim yalanım yok, yalanı bırakın gelin, konuşalım.

Bilmiorum ya fazla supheciyim.
Mesela flort bana foto attı diyelim
Ulan bu fotoyu ya baskasinada attiysa
Diye dusunuom mesela.
Anasının karnından dün çıkmadıysa elbet gördü yani birileri. Jffjfj
Görünce ne olacak? Sevgili olsa hani tamam temastır vs anlaşılabilir de kfjfn

Geri