Silme ya burda ki Aziz kimmis ögrenelim..Tamam değil o zaman siliyorum mesajı sen de düzenle ortalık karışmasın djxjendnd
Ortalik karismasin mi ? Bu konu cok sansasyon yaratmaz rahat ol :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Silme ya burda ki Aziz kimmis ögrenelim..Tamam değil o zaman siliyorum mesajı sen de düzenle ortalık karışmasın djxjendnd
Neyse napiyosaniz yapın ben tanımıyorum o kişiyi ismini görmüştüm bir yerde sjxks bye.Silme ya burda ki Aziz kimmis ögrenelim..
Ortalik karismasin mi ? Bu konu cok sansasyon yaratmaz rahat ol :d
Sen biraz geç geldin.. bi hafta önce gelseymişsin her şeyi bilirdinNeyse napiyosaniz yapın ben tanımıyorum o kişiyi ismini görmüştüm bir yerde sjxks bye.
kendimi eksik hissediyorum ama bi özet geçsen olmaz mı :/ ben de toplu söverdim...Sen biraz geç geldin.. bi hafta önce gelseymişsin her şeyi bilirdinaziz çok uzun mesele.. shsjksksks
Karşılıksız aşk diyelim.. sonu hüsran diyelim..kendimi eksik hissediyorum ama bi özet geçsen olmaz mı :/ ben de toplu söverdim...
Karşılıksız aşk diyelim.. sonu hüsran diyelim..(((
BSG demiştim ona en son.. shjsksksZor... Nasip kısmet bu işler zorla da kimse kimseyi sevemiyor işte ne yaşadınız bilmiyorum ama sen sag ben selamet diyip önüne bakmak en güzeli. Kimse de kendini üzdüğüne değmiyor.
Ağır konuşmuşsun.. o lafin altından her babayiğit kalkamaz... sjxjskdBSG demiştim ona en son.. shjsksks