İnsanlara güveniniz yüzde kaç?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 593 gün önce görüldü
Hiç kimseye güvenmiyorum.
Doğru mu? Hayır.
Hayatta güvenebileceğiniz birileri olmalı.

yaşayarak anlaşılan bir şey bu, genelleyemeyeceğim

Hangi anlamda güven ?
Siz güvensiz başlayın hayal kırıklığına uğramayın. Anne babana güvenemediğin bir dönemde el oğluna kızına güvenmek mi ? Sjsjssj

Çok zor Aşk bu yok ki karşılığı sendeee

Yıldız tilbe çok zor teşk.

Karşılıksız aşk diyelim.. sonu hüsran diyelim.. :((((

Zor... Nasip kısmet bu işler zorla da kimse kimseyi sevemiyor işte ne yaşadınız bilmiyorum ama sen sag ben selamet diyip önüne bakmak en güzeli. Kimse de kendini üzdüğüne değmiyor.

Zor... Nasip kısmet bu işler zorla da kimse kimseyi sevemiyor işte ne yaşadınız bilmiyorum ama sen sag ben selamet diyip önüne bakmak en güzeli. Kimse de kendini üzdüğüne değmiyor.
BSG demiştim ona en son.. shjsksks

Hic güvenmeyenler, kontrol manyagidir,bu kontrol zorunlulugu da korkudan dogar.
Erikson'a göre "basic trust" diye kavramlandirilan his,anne karninda gelismeye baslar.
Güven duygusunu saglikli bir sekilde gelismesini saglamanin temel unsuru,cocugun bir yasini doldurana kadar ona bakan ve ya ebeveynlerin yardimidir.
Sevgi-sefkat gösterilmesi gereken en önemli ilgi mekanizmasidir.
Bu bir yas icinde aksakliklar yasanirsa,bireyin cocuklugundan aldigi miras,gelecekteki hayatini negatif sekilde bicimlestirebilir.
Sosyal hayatina güvenmeme,is ortamina güvenmeme,ikili iliskilere güvenmeme,ya da tam tersi asiri kör bir güven baglayip,sonucun ayni sekil cikmasina yol acabilir.
Saglikli güven ya da güvensizliğin yolculugu,cok erken basliyor.

Yalan makinelerine babamın oğlu gibi güvenip masum bebeğime kök söktürüyor olabilirim. fjklsjkdkd

Ben @melnur a 100% güveniyorum. Bana Telefon gönderecek.

Ama siz herkese güvenmeyin. Hepimiz aslında aciziz. Bir sıkımlık canımız var. İstesek te elimizden hiç bir şey gelmeyebilir. Ne diliyorsanız Allah'tan dileyin. Biz erkeklere biraz özgürlük tanıyın.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri