İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünür genelde?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kaçıncı senen? Ya da yl, doktora falan mı? Sen çok çalışkan ve disiplinlisin ya okuduklarimdan anladığım kadarıyla, halledersin bir şekilde.
Ben de hallettim, atlattım zor zamanları ama sene sonu yaklaştıkça bitsin de gideyim artık moduna girdim. Şimdi de sene sonu yoğunluğu var, bir ton evrak işi.
Kolay değil gerçekten ama ben de az değilim. Bazen çok seviyorum bazen kafalarını duvara vurasim geliyor.

Doktora, 4. Seneye gircem.
Zaten yl mezunu sayildigimizdan yl ile isim olmadi.Taa lisans zamanlarindan bu yana danismanimla aram iyi epey. Bölüm sektörle birebir bağlantılı olduğu için devam konusunda ,ödevlerde falan esnek oldu. 2 aydır okula adim atmadigim,konusamadigim zamanlar oldu bi sey demedi. İlk iki yıl ciddiye aliyordum epey fakat tez süreci başlayınca saldım çayıra mevlam kayira . Yumurta da totoya yaklaşıyor. Sağlıklı da besleniyorum spor da yapıyorum. Sebebini bilmediğim bi ağır bıkkınlık mevcut. Tükenmişlik sendromu falan mı acaba. Silkelenmem gerek bi şekilde.
Önerin var mi

Daha köyü bir şey duymadım Allah için ;d
Tek bir kusurum var, hiçte sevmem bu huyumu. Cevapsız çağrı varsa geri dönmüyorum ;d

Doktora, 4. Seneye gircem.
Zaten yl mezunu sayildigimizdan yl ile isim olmadi.Taa lisans zamanlarindan bu yana danismanimla aram iyi epey. Bölüm sektörle birebir bağlantılı olduğu için devam konusunda ,ödevlerde falan esnek oldu. 2 aydır okula adim atmadigim,konusamadigim zamanlar oldu bi sey demedi. İlk iki yıl ciddiye aliyordum epey fakat tez süreci başlayınca saldım çayıra mevlam kayira . Yumurta da totoya yaklaşıyor. Sağlıklı da besleniyorum spor da yapıyorum. Sebebini bilmediğim bi ağır bıkkınlık mevcut. Tükenmişlik sendromu falan mı acaba. Silkelenmem gerek bi şekilde.
Önerin var mi
Hoay masallah.
Valla ben hep o durumdayım, kelin merhemi olsa hesabı yani. Yumurta totoya dayanmadan kolay kolay işlerimi halledemem o yüzden diyorum ki bu seferlik böyle olsun. Toto tutusunca insan işleri bir şekilde yetiştiriyor ha biraz yıpratıyor ama olsun, halledersiiiiiin.

Telefonla iletişimimin çok zayıf olduğunu hatta hiç olmadığını. Yakınlarımdaki herkes durumu kabullendi. Bu yüzden bana trip atan kimse yok etrafımda. Çünkü koşulsuz şartsız kişi ayırt etmeksizin böyle olduğumun farkındalar.
Dayımla annem konuşurken ben konuşmaya dahil oldum baktım o da aynı şekilde dillendiriyor: "Kuzum sen aramazsın kimseyi biliyorum" diyor. Öyle deyince biraz üzüldüm fakat ben böyleyim kodlarımda haberleşmeyi başlatacak sürdürecek en ufak bir yetenek dahi yok.

Telefonla iletişimimin çok zayıf olduğunu hatta hiç olmadığını. Yakınlarımdaki herkes durumu kabullendi. Bu yüzden bana trip atan kimse yok etrafımda. Çünkü koşulsuz şartsız kişi ayırt etmeksizin böyle olduğumun farkındalar.
Dayımla annem konuşurken ben konuşmaya dahil oldum baktım o da aynı şekilde dillendiriyor: "Kuzum sen aramazsın kimseyi biliyorum" diyor. Öyle deyince biraz üzüldüm fakat ben böyleyim kodlarımda haberleşmeyi başlatacak sürdürecek en ufak bir yetenek dahi yok.
Bu bende de var. Kimseyi telefonla aramak istemiyorum mesajla halletmek istiyorum çok gerekliyse iletişim kurmam. Sadece günlük sohbet değil ciddi durumlarda da aramak zor geliyor.

Enerjik,pozitif,delidolu güler yüzlü
Ruh hastası olduğumu bilmiyolar tabi xd

Eski iş yerimde, yüzünü görmediğim ama sürekli telefonda görüştüğüm diğer personeller görüşmemizin sonunda hep "sohbetime doyum olmadığını" söylerdi. Ama ben bunun eğitimini aldım. Telefon ve başka görüşmelerde mümkün oldukça kısa öz ve kes, ve masrafları düşük tut eğitimi. O zamanları paket kontratlar yoktu. Her saniye sayılıyordu.

Kimine göre vefali kimine göre sert atarlı tehlikeli kimine göre manyak psikopat kimine göre kendi halinde bazısı iyi aile babası ailesine düşkün
Kısaca derler abi derler ama nabza göre şerbet vermeyi severim
Pardon sen Kimsin

Benim istediğim gibi düşünürler.

Geri