İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünür genelde?

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünür genelde?

Tanımayanlar soğuk, tanıyanlar eğlenceli biraz iste...

Bu aralar vefasız diyorlar. İlgi bekliyorlar. Evet BENDEN bekliyorlar...

Herkese aynı olmadığım için değişebiliyor düşünceleri
Düşmanıma korku salar
Dostuma güven veririm çünkü

KJKHKBKJNNMNÇBMB

Sürekli aynı ortamda takıldığımız ancak çok fazla muhabbetim olmayan insanlar benim manyak olduğumu düşünüyor bence az biraz da çekinirler.

Sürekli aynı ortamda takıldığımız ancak çok fazla muhabbetim olmayan insanlar benim manyak olduğumu düşünüyor bence az biraz da çekinirler.

Sana yemin ederim yazdığını görüp, alıntı yapıp şunu soracaktım: "Manyak olduğunu düşünüyorlar mı?"

Naber

Sana yemin ederim yazdığını görüp, alıntı yapıp şunu soracaktım: "Manyak olduğunu düşünüyorlar mı?"

Naber
Sen de sürekli aynı ortamda takıldığım ancak çok fazla muhabbetim olmayan o insanlardan biri olduğuna göre... Doğru demek.
Çok bunaldım ama direniyorum, senden?

Sen de sürekli aynı ortamda takıldığım ancak çok fazla muhabbetim olmayan o insanlardan biri olduğuna göre... Doğru demek.
Çok bunaldım ama direniyorum, senden?

Enerjim çok düşük.
Kariyer anlamında önümde güzel bi fırsat var fakat kovaliycak enerjim yok. Okulu da saldım epey 1 senedir tez için kapak kimildatmadim doğru dürüst. Bu mod düşüklüğüne çözüm arıyorum.
Üstesinden gelirsin dertme etme.
Ergenlerle uğraşmak büyük başarı.

Enerjim çok düşük.
Kariyer anlamında önümde güzel bi fırsat var fakat kovaliycak enerjim yok. Okulu da saldım epey 1 senedir tez için kapak kimildatmadim doğru dürüst. Bu mod düşüklüğüne çözüm arıyorum.
Üstesinden gelirsin dertme etme.
Ergenlerle uğraşmak büyük başarı.
Kaçıncı senen? Ya da yl, doktora falan mı? Sen çok çalışkan ve disiplinlisin ya okuduklarimdan anladığım kadarıyla, halledersin bir şekilde.
Ben de hallettim, atlattım zor zamanları ama sene sonu yaklaştıkça bitsin de gideyim artık moduna girdim. Şimdi de sene sonu yoğunluğu var, bir ton evrak işi.
Kolay değil gerçekten ama ben de az değilim. Bazen çok seviyorum bazen kafalarını duvara vurasim geliyor.

Hep böyle neşeli misin ya da mutlu musun derler genelde, açıklayayım değilim akjsaksja :D

Çok güleryüzlü bulurlar genelde. Mülakatta da böyle sürekli gülümseyerek cevaplamışım soruları. Maşallah pek güleryüzlüsün sen demişti hoca.

Geri