İnsanlar neden sevgilisi olsun ister ya da neden sevgili yaparlar?

Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
İnsanların neden sevgilisi olsun ister yada neden sevgili yaparlar?
ilkokul çocukların liselilerin de sevgilileri var artık, hatta sevgiliden ayrılınca 2 gün sonra başka sevgili buluyolar bunların nedeni ne?

Sevgi ister insan çünkü ve aynı zamanda doyumsuzdur..
Sevgi'li, adı üstünde sevgi veren, sevgi ister insan biraz kıskanılmak üstüne düşülmesini ister biraz.
Aileden dosttan arkadaştan daha farklı bir ilişki ister.
Her zaman yanında olacağını hissettiren birini ister insan.
İnsan ilgilenilmek ister sevgi ister sadece.
Hissetmek ister.
Dosttan öte birşey ister..
Anlayan yargılayan sonra yine kıskanan birini ister.
Özlemek ister biraz, kavga etmek ister sonra barıştığında daha çok mutlu olmak ister.
İnsan sevmek ister, vuslat ister aşk ister.
Sevmek ve sevilmek ne yüce duygulardır.
Ki bunu anlayıp yaşayanlar için..

Aşk ister insan, anlaşılmak ister kıskanılmak ister.
Daha çok saçmalayabilirim ama yeterli şimdilik bu kadar :)

Sevdiği , hoşlandığı, değer verdiğini insanı gelecektede yanında görmek , kabullenmek , bir ömür olmak için , özel olmak için sevgili olurlar.

İnsanların neden sevgilisi olsun ister yada neden sevgili yaparlar?
ilkokul çocukların liselilerin de sevgilileri var artık, hatta sevgiliden ayrılınca 2 gün sonra başka sevgili buluyolar bunların nedeni ne?

O sevgilileri sevdiren Allah başkalarınıda sevdirir 2 günde değil 2 dakikada bile değişir :) Herşeyi ve iyi olan herkezi seversin. Ama aşk tutku bağımlılık takılı kalmak farklı şeydir :) Keşke birine bağlansakta ömür boyu koparmasak :) Kendi fikrim saygılar .

O sevgilileri sevdiren Allah başkalarınıda sevdirir 2 günde değil 2 dakikada bile değişir :) Herşeyi ve iyi olan herkezi seversin. Ama aşk tutku bağımlılık takılı kalmak farklı şeydir :) Keşke birine bağlansakta ömür boyu koparmasak :) Kendi fikrim saygılar .
2 dk mı ne iğrenç bişey bu farkında mısın seni seviyorum aşkım kelimlerini iki güne başkalarına diyorsun. Hem 2 güne neresini tanıyorsun ki sevgili ediyorsun. Tanımadan sevgili yapılır mı?

2 dk mı ne iğrenç bişey bu farkında mısın seni seviyorum aşkım kelimlerini iki güne başkalarına diyorsun. Hem 2 güne neresini tanıyorsun ki sevgili ediyorsun. Tanımadan sevgili yapılır mı?

valla ben 21. yüzyıldaki olan bitenleri söylüyorum sana :) adam sabah tanışıyo akşam ewleniyo :)) Teknoloji cıktı mertlik öldü :D Şimdiki nesil çok tehlikeli :)

Ya çevresindekileri kıskanır ya da arkadaş,ailesi sevgisinden başka bir şey bekliyordur.Sıkılmıştır.
Ailesi hiç sevgi vermiyor,arkadaşları onunla ilgilenmiyor olduğu için de karşı cinsten birisine ihtiyaç duyabilir buda genelde ergenlikte oluyor :p

Şu dünyada sevgi büyük ihtiyaç. Herkes sevmeye sevilmeye muhtaç ...

Çoğu kişi birine bişeyler hissettiğinden değil sırf yalnız kalmamak için,ilgi görmek için sevgili yapıyo.Bencillik.

insanlar başına gelmeyenler hakkında konuşmayı yargılamayı önyargıda bulunmayı yani bunları kolayca yapar ve bir oalyı yaşamayan insana önyargıda bulunduğuğu şeyi analtmak doğuştan köre rengi anlatmak kadar zordur bir saniye sonranın ölüm olacağını bilemiyoruz yargılamak niyedir hayat her zaman bişeyi kapatırken başka şeyleri aralar bunun için yüzlerce örnek veririm sizlere lafın kısası yaşamayan hiçbir şeyi bilemez çünkü başına geldiğinde ya bu nasıl olur bende bu nasıl olabilir gibi sözleri söyleyen milyonlarca insan olduğuna iddiaya girerdim:)

Birçoğu özentilik, onun var da neden benim yok mantığı.
Elinde büyütüp ilerde evlencek hali yok ufaklıkların :)

Çünkü sevme arzusu ve sevilme isteği bi ihtiyactır.

sevilende de bizimle aynı duygular var sanırız o ayrı bi aptallık.. ve bencillik tabii..

Birinin sizi,hiç bir zorunluluğu yokken sevmesi,merak etmesi,sizinle ilgilenmesi kısmı benim çok hoşuma gidiyor.
Ondan hep.

Yalnızlık Allah'a mahsustur ama iki gün sonrada sevgili yapılmaz zaman geçmesini beklemeli kişi :)
Yaşanılanlara saygı duyulması açısından .

kisiden kisiye degisebilir ama genel olarak bencillik ve aidiyet duygumuzu yatistirma arzusu.

Ben istemiyorum bakın bende bir insanım, demekki herkes aynı düşünmezmiş :)

Kızlar geleceği düşünerek mutlu mesut bir aile tablosu üzerine sevgili yapar, erkekler ise 1-2 haftalık gönül eğlendirmek için sevgili yapar...

Geri