İnsanlar neden sevgilisi olsun ister ya da neden sevgili yaparlar?

Konu sahibi son olarak 4531 gün önce görüldü
İnat için yapar bazıları :)

Sevgili yapmak ne demek anlayamadım ben fakat,benim görüşüme göre insanlar değer görmeye,ilgi görmeye,merak edilmeye bayılırlar,severler bu durumu. Sevgilisi olmayan bir insan bu duyguların açlığıyla ister olsun diye. Sevince birini ve anlaşınca da sevgilisi olur hayatında.

arkadaş yıkamak için, binip gezmek için, heryere onla gitmek için, yağmurda içine girip yağmur sesini dinlemek için, kar yağarken içeriden izlemek için, soğukta sıcacık oturmak için, nereye gidersen git seninle geleceği için (:

Sizden ricam bu konuyu okurken Mehmet Erdem'in Haydi gel gidelim parçasini dinleyerek konuyu analiz edin. Tam manasiyla cevap veriyor konuya.

Hissedersin sana ait olsun istersin,seni sevsin istersin,yanında olsun istersin vs.vs.

İnsanlar neden sevgilisi olsun ister yada neden sevgili yaparlar?

Ne saçma cümle olmuş.=)
Neyse.Şenay abla söylüyor.

Dünyaya geldik bir kere
Kavgayı bırak her gün bu şarkımı söyle
Sevdikçe güler her çehre
Mutluluklar bir olsun
Acı birlikte

İnsan doğası gereği sevgiye açtır.Gönül bu ya sevmek ister sevilmek ister.

din dan don çatlasın düşmanlar benimde artık bir sevgilim var.... diye hava atmak için sevgili yapmak şart tabii.

feyste ilişki durumu beğendirilecek, kapak fotoğrafına kalp desenli valpapır konacak, aşk şarkılarına sevgili etiketlenecek.

Sevmek ve sevilmek ihtiyaçtır. Abraham Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisinde piramidin üst basamaklarında bu konuya yer vermiştir. İnsan hayatının sağlıklı ve mutlu geçmesi için de nasıl yeme içme mecburi fizyolojik bir ihtiyaçsa sevme ve sevilme de öyledir.

İnsanlar beğendikleri, kendilerine yakın hissettikleri kişilerle sevgili olma ihtiyacı hissederler.
Sevgiliden ayrıldıktan sonra hemen başkasına koşmaları da doyumsuzluk, ne istediğini bilmeme.

konuyu acan kısı burda olsaydı keske cok zehır sorularım olurdu :D

Ayy yok valla artık sevgilim filan olsun istemiyorum.Gelemiyorum sevgilili şeylere.
Yeni birini tanı,huyunu suyunu yediğini içtiğini aklında tut.Triplerini çek,sözünü dinlemediğinde kavga çıksın,sürekli ilgi bekle filan artık baydı bunlar.

Kendinizi kendiniz sevin.. Başkasından sevgi beklemeyin..

Bana sorsaniz, en iyisi aramamak. Arayinca bulursun, ama sana gore olmayani, yanlisini bulursun. Kolay'a kacmamak lazim, kendine zararli olur. Sevilmek, yalniz kalmak istemiyorum derken, en cabuk da bu kisiler tarafindan terk edilirsin. Illa baskasinin sevgisine muhtac olma istegi olmayacak, yalnizligi da kendince sevmelisin ki, kendini sevesin ve bu istekler olmasin. Dogru olaniyla zaten karsilasacaksin, ne acelen var? Hazir oldugun an, olu verir kendiligin den, hem de en guzeli olu verir, 'bence ben hazirim' dedigin de olmaz.

ilkokul çocuklarının falan sevgilisinin olmasının sebebi şimdiki çizgi filmler

Geri