İnsanlar neden sevgilisi olsun ister ya da neden sevgili yaparlar?

Konu sahibi son olarak 4533 gün önce görüldü
soruya bak ne yemek istersin gibi.. bana oradan bir buçuk adana ver bakiim :))))

şu soruya bütün ciddiyetiyle cevap yazma zahmetinde bulunan sabır taşı arkadaşları gözlerinden öperim yemin ediyorum.

GEnçlerde özenmek ileriki yaşlarda yuva kurmak ya da bazı ihtiyaçlarını gidermek için

Ücretsiz sevişmek için, sevgili yapan ve yapmak isteyen insan sevişme açlığı hissedendir ve büyük ihtimal madden güçsüz, görünüm olarak tipsizdir.

Vas Bien

Sevgili yapmak düşüncesi olan insanların kişilik sorunu vardır diye düşünüyorum.
Ama sevgilim olsun diye düşünmesi bence masumluktur. Çünkü insanın hayatına biri girdiği zaman, bu nasıl oluyor bilmiyorum ama bambaşka bir dünya'nın içine giriyorsunuz. Sanki başka bir evrende, başka insanların olduüu bir yerde oluyorsunuz. Dünyada ki bütün sıkıntılar sizin olsa bile, yükleriniz çok olsa bile, hayatınızda biri varsa ve ''ben buradayım'' dediğinde o yükler, yorgunluklar, sıkıntılar bir anda gidiyor. Unutturuyor.
Ya da hayatınızda biri yok, sıkıntınızda derdiniz de yok. Ama hayat sizin için tamamen boşluktan başka bir şey değildir. Öyle mutsuz, öyle depresif olursunuz ki..

Bunun adına aşk diyorlar.
Bunun adına sevgi diyorlar.
Sizi bataklığın dibinden çıkarır.
Sizi sadece mutluluğa sürükler.
Bambaşka biri olursunuz.

Bu duyguyu yaşamak kadar güzel bir şey yok. İşte bu yüzden ister insan sevgiliyi, sevmeyi,aşık olmayı.

Çünkü insana çok iyi geliyor.

Çünkü yalnızlık zordur. Ve insan sosyalleşmek ister. Sevmek sevilmek de yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır..

ya bide cok guzelse dusunsene sestonu gulumsemesi kahveyi tutuşu elleri abbaaw

Geri