Stockholm Sendromu
Elmas Üye
şu an mutsuzum ama 3-4 gün sonra geçer.... bir sonraki ay tekrar......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnsan mutlu olamadıkça mutsuz olur : )
ne demek mutlu olmanın para ile alakası yok?... ne derler bilirsin; paran varsa yancıkta............Mutlu olmanın para ile alakası olmadığını ne zaman anlayacaksınız.
DEVAMINI YEDİ KEZ YAZIP SİLDİM......ne demek mutlu olmanın para ile alakası yok?... ne derler bilirsin; paran varsa yancıkta............
#sansürsüzbölümaktifedilsin dflkgjDEVAMINI YEDİ KEZ YAZIP SİLDİM......
Maddeye tapan insanlar ile araç olarak kullanan insanları anlattırma bana şimdi.ne demek mutlu olmanın para ile alakası yok?... ne derler bilirsin; paran varsa yancıkta............
Bak adamın parası var sabah kalkıp kahvaltı yapmak yerine havalarda uçuyor niye ? Eksik bazı şeyler var ve bunu kendini belli bir süre kaybedip bulmaya çalışıyor. Para da kapatmıyor ?Stock Hanım yine doğru konuştu.. benim çok param var, HPV oldum mesela...
gülüm senin bahsettiğin durum çok başka bir şey.... mevlam parayı da yemesini bilene verecek. mesela bana.... o zaman gör nasıl mutlu ediyorum seni de.lkdfjMaddeye tapan insanlar ile araç olarak kullanan insanları anlattırma bana şimdi.
Görmedik mi sanıyorsun bk gibi parası olup köşede sessiz gizlice zırlayanları.
Bakış açına bağlı ne yaşamak istiyor isen ona köle olursun. Ben hiç bir zaman paranın mutlu ettiği bir insan görmedim. Sadece zamanlarını para ile yönlendiriyorlar.
Mutluluk buysa yıkıl Stock Sjsjsj
Para her şeyi kapatır. Eksik bir şey olsa uyurum. Yok diye uyumuyorum. O kadar mutluyum ki, uyuyarak zaman kaybetmek istemiyorum :pBak adamın parası var sabah kalkıp kahvaltı yapmak yerine havalarda uçuyor niye ? Eksik bazı şeyler var ve bunu kendini belli bir süre kaybedip bulmaya çalışıyor. Para da kapatmıyor ?
Uçarak mutlu olmak hak tabi devam sütçü oğlan SjssjsjPara her şeyi kapatır. Eksik bir şey olsa uyurum. Yok diye uyumuyorum. O kadar mutluyum ki, uyuyarak zaman kaybetmek istemiyorum :p