İnsanlar Neden Mutsuz dur?

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
İnsan mutlu olamadıkça mutsuz olur : )

doyumsuz mutlu olmaz
sadece tatmin olur
sonrası malum

Mutlu olmanın para ile alakası olmadığını ne zaman anlayacaksınız.

ne demek mutlu olmanın para ile alakası yok?... ne derler bilirsin; paran varsa yancıkta............
Maddeye tapan insanlar ile araç olarak kullanan insanları anlattırma bana şimdi.
Görmedik mi sanıyorsun bk gibi parası olup köşede sessiz gizlice zırlayanları.
Bakış açına bağlı ne yaşamak istiyor isen ona köle olursun. Ben hiç bir zaman paranın mutlu ettiği bir insan görmedim. Sadece zamanlarını para ile yönlendiriyorlar.
Mutluluk buysa yıkıl Stock Sjsjsj

Stock Hanım yine doğru konuştu.. benim çok param var, HPV oldum mesela...
Bak adamın parası var sabah kalkıp kahvaltı yapmak yerine havalarda uçuyor niye ? Eksik bazı şeyler var ve bunu kendini belli bir süre kaybedip bulmaya çalışıyor. Para da kapatmıyor ?

Maddeye tapan insanlar ile araç olarak kullanan insanları anlattırma bana şimdi.
Görmedik mi sanıyorsun bk gibi parası olup köşede sessiz gizlice zırlayanları.
Bakış açına bağlı ne yaşamak istiyor isen ona köle olursun. Ben hiç bir zaman paranın mutlu ettiği bir insan görmedim. Sadece zamanlarını para ile yönlendiriyorlar.
Mutluluk buysa yıkıl Stock Sjsjsj
gülüm senin bahsettiğin durum çok başka bir şey.... mevlam parayı da yemesini bilene verecek. mesela bana.... o zaman gör nasıl mutlu ediyorum seni de.lkdfj

Bak adamın parası var sabah kalkıp kahvaltı yapmak yerine havalarda uçuyor niye ? Eksik bazı şeyler var ve bunu kendini belli bir süre kaybedip bulmaya çalışıyor. Para da kapatmıyor ?
Para her şeyi kapatır. Eksik bir şey olsa uyurum. Yok diye uyumuyorum. O kadar mutluyum ki, uyuyarak zaman kaybetmek istemiyorum :p

Geri