Soru C İnsanlar mutlu oldukları zaman ya da üzüldükleri zaman alkol alırmış. Siz en çok hangi durumda alkol alıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Görüyorum ve arttiriyorum. PP, WM ve QM ekliyorum listeye. Fi/Co zayif gerçi benim.

FI/CO normal ya ona hakim olmak için zaten muhasebe ve finans temelin de olması gerekiyor çalışma mantığını anlamak için, hangi hesaplar hangi hesaplara bağlanır nasıl çalışır vs. bizde de üretim olmadığı için için o modülü kullanmıyoruz. WM kullanıyoruz ama o kısımla ben ilgilenmiyorum ilaç sektöründe faaliyet gösterdiğimizden bizde de depo, raf ve stok yönetimi var.

FI/CO normal ya ona hakim olmak için zaten muhasebe ve finans temelin de olması gerekiyor çalışma mantığını anlamak için, hangi hesaplar hangi hesaplara bağlanır nasıl çalışır vs. bizde de üretim olmadığı için için o modülü kullanmıyoruz. WM kullanıyoruz ama o kısımla ben ilgilenmiyorum ilaç sektöründe faaliyet gösterdiğimizden bizde de depo, raf ve stok yönetimi var.
Öyle valla, 300-500'lü hesaplardan bahsediyorlar bönbön bakıyorum. Neyse ki finansta key userım var da o hallediyor muhasebe problemlerini, ben cost tarafında problem yaşarlarsa bakıyorum. PP en temiz modüllerden biri, bir kez kuruyorsun bitiyor işin.

İnsanlar mutlu oldukları zaman ya da üzüldükleri zaman alkol alırmış. Siz en çok hangi durumda alkol alıyorsunuz?
Rakı dediğin ağız tadıyla, şarap dediğin güzel bir manzara da, bira dediğin de arkadaşlarla içilir. Bazen ortamın tersi de olur ama önemli olan keyif almak. Baba tarafı da Trakyalı olunca içki sofrası güzide bir sanata dönüşebilir.

(Mezeleri kendim yaparım.)

Alkol fiyatları uçmuş Türkiye’de ağız tadıyla aşk acısı da çekemiyoruz..

Geri