Soru C İnsanlar mutlu oldukları zaman ya da üzüldükleri zaman alkol alırmış. Siz en çok hangi durumda alkol alıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
İkimiz de yanlış hatırlıyor olabilir miyiz? Üstelik görüntüdeki bizzat kendisiydi.:)

Hatemin böyle huyları-kandırmayı seviyor, özellikle masumları...- var canımcım.. Bana da yapmışlığı var, doğru hatırlıyoruz kesinlikle.

eğer berbat bir şey olursa unutmak için içersin, iyi bir şey olursa kutlamak için içersin, bazen de benim gibi hiçbir şey olmamışsa bile olsun diye içersin. bazı acılar kiracıdır bazıları bir kara bulut yerleşir kalkacak, gidecek gibi değildir.

Dükkanda değilsem, içki içerim. Saatin önemi yok. Sabah 9'da olsa sabah birası der içerim.
Bir misafirliğe gideceksem, orada içki olmasına dikkat ederim. Ben öyle içki varmış diye gitmem, alır giderim. Fakat bazı ortamlarda, mesela pazar sanahı aile buluşması... İçemiyorum maalesef.

İçmiyorsak neden buluşuyoruz?

Nasıl trakyalıysam içen uzaylılardan tiskiniyorum .. :emoji_metal: :emoji_metal:

kaç kişi yapmış bu tespiti at kafasından plaket yapıp verelim onlara
bir sonraki konu da parayı havaya atarsan ya yazı gelir ya tura.

aklıma bişey takılıyor bazen onu aşamayinca çok iyi geliyor kırmızı şarabımi alip içiyorum sabah kalkinca ayni düşünce yine yerini almış ahah

Uzun zamandır içmiyorum, çok nadir içerim depresyondaysam falan. ;d

Ben kahve alıyorum.. Her şeyi unutturuyo.

Geri