Hatem
Elmas Üye
Ben alkol almıyorum. Muhtemelen Favela ya da Need ile karıştırdın. Onlar da yayın açıyor :/Yarısında bakmıştım ve sanki içmiş gibiydin, garip şekilde yazıp gülüyordun. Fazla izlemedim, kısa sürede çıktım.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben alkol almıyorum. Muhtemelen Favela ya da Need ile karıştırdın. Onlar da yayın açıyor :/Yarısında bakmıştım ve sanki içmiş gibiydin, garip şekilde yazıp gülüyordun. Fazla izlemedim, kısa sürede çıktım.
Yanlış hatırlıyorum o zaman.Ben alkol almıyorum. Muhtemelen Favela ya da Need ile karıştırdın. Onlarda yayın açıyor :/
KesinlikleYanlış hatırlıyorum o zaman.![]()
Kesinlikle![]()
İkimiz de yanlış hatırlıyor olabilir miyiz? Üstelik görüntüdeki bizzat kendisiydi.Çarpıldı. Benim bahsettiğim yayın olabilir, yalnız değilmişim leftyim.
İkimiz de yanlış hatırlıyor olabilir miyiz? Üstelik görüntüdeki bizzat kendisiydi.![]()
ya sen.....sen....neyse sjshsidjAjdjjakakks güldük eğlendik bu kadar yeter. Millet gerçek sanacak hiç uğraşamam