İnsanı sinir eden durumlar

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
Bencilliklere dayanamiyorum hep kendi istegi olacak..Iki kisi iseniz karsi tarafin da fikrini alin adami hasta etmeyin !
veya herseyi kendi biliyormus gibi yersiz hayatima müdahale etmek isteyenler..
belki türkcem cok iyi degildir ama kelimeleri de ayri ayri yazana kil oluyorum örneginizin gecen biri vardi ne yapiyor sun derdi veya suan görüs mek iste miyor um gibi sonra da klavyenin sucu ya ben yapmiyorum demeler..
Birseyi söylüyorsam o kiside kalmali Dünya Alemin bilmesine gerek yok..

Daha aklima geldikce yazarim illa ki :)

onu yapamazsın bunu beceremezsin gibi sözler çok sinir eder şahsen

Yalan söyleyip de bunu inkar eden insanlar. Ay bi de salak yerine koymaya çalışmaları yok mu ya yerim çok tatlı

Kendini nimetten sananlar.

sabah sadece 10 dakika fazla uyumak istediğimde çekmek zorunda kaldığım yol çilesi

Sinyal vermeden dönüş yapan insanlar

Hemen hemen her şey yazılmış,bir iki de ben ekleyeyim.
-Araya ingilizce laf sokmadan muhabbet idame ettiremeyenler.
-Her sülalede mutlaka olan amca/dayı eşinin,sülale için yaptığı fedakarlıkları(!) anlatması.
-Toplu taşıma araçlarında,oturan insanın dibine dibine giren teyzeler/amcalar.
-Herhangi bir duyuru döneminde,öğrenci işlerindeki çalışanların girdiği anlamsız tripler.
-Söylenen her farklı olgu karşısında,hep aynı cümlelerle savunma yapan cahil tipler.
-Bu madde biraz kişisel olacak,bizim yöneticinin her ay aldığı,ne olduğunu hala anlamadığım ''huzur hakkı'' beni gereğinden fazla sinir ediyor.

Aptal insana tahammülüm yok.

Beni en çok trafik sinir ediyor. Çok geriliyorum, çok..

Bir de hükümet ve onlarca binlerce yediği kazığa rağmen hala insanların kör gibi gidip ülkeye çomak sokan bu insanlara teslim olması..

Bir seyi bilmedigi yapamadigi halde biliyorum yaparim demesi beni deli ediyor.
Birde bahane uyduranlara sinirleniyorum, durus olup acikca canim istemiyor diyin

Normalde kendisinin yaptığı davranışları başkalarında eleştiren insanlar.
Kişi, söz konusu kendisi olunca tanrıya dönüşüyor resmen.

Yosmaların içinde kepaze olmak.

telefonun internetiyle bilgisayarda takılırken (bu telefonda viber wassap skype konuşması da olabilir) telefonun çalması meşgule attığında inatla aranması ve geyiğine aranması o telefonun kapanmaması ve daha bir sürü şey .s.s

uçlu kalemde ucun sürekli kırılması, kitap kapağının kıvrılması, en sevdiğim kıyafetimin çıkmayan leke olması, tırnağımın kırılması, yersiz gelen çiş, gece acıkmak, vatsap grubunda sadece okuyan tayfa, trip atan insanlar gibi gibii daha birsürü şey

Geri