İnsanı sinir eden durumlar

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
İlk iş gününde hastalanma kaygısı.://

Yalan söyleyen aciz insanlar, dinlemekten aciz insanlar, dinlediği halde anlamaktan aciz insanlar, dinliyormuş gibi davranan aciz insanlar, aciz insanlar...

Kendimi anlatmak için yıllar boyu geliştirdiğim ve eksikleri olsa da üstün bir üslup olduğunu düşündüğüm ifade biçimime rağmen yanlış anlamakta ısrarcı insanlar. Beni tanıdığını düşündüğüm kişilerin benim hiç tanımıyormuşçasına tanıdığı kişinin yapmayacağını, söylemeyeceğini, ima etmeyeceğini bilmesini umduğum kişilerin bana farklı şeylerle gelmeleri.

Israrla çabalayıp uğraşıp da beceremediğim, üstesinden gelemediğim şeyler, ki bunlar oldukça az. Beğendiğim bir şarkının ismini bulamamam, bulunca da unutmam yada kaybetmem. Rol yaptığımın düşünülmesi. Saçma sapan konulardan açılan sohbetler. Sığ düşünceler, komplo teorisyenliği.

Aşırıya kaçılması, üzerimde baskı uygulanmaya çalışılması. Çok konuşuyorsun, uzun yazıyorsun denmesi.

Bir de klişe şeyler var. Mesela ayağımı bilimum ev eşyasına vurmam, her şeyi hazırlayıp bilgisayarın başına geçtikten sonra ufak bir şeyi unuttuğumu fark etmek, evden çıkıp bir hayli uzaklaştıktan sonra "kapıyı kilitledim mi kilitlemedim mi" ikilemine düşmem, para üstü diye bir hayli bozuk paranın verilmesi, çok kalabalık olan toplu taşıma araçları, yağmurlu günlerde birilerini beklemek ve sayamayacağım daha bir sürü şey.

Dip not: İnsanlardan tiksiniyorum, evet.

Her şeye bir yere kadar tahammül ediyorum ama karşımda ağzını şapırdatan biri varsa o dilini kerpetenle yerinden almak istiyorum.

XiEem_1446760313_8675.jpg

Sokakta, beyaz slip donuyla kahverengi kumaş pantolonunun altındaki bamyatus şeyine bir türlü yer bulamayıp namazda selam verir gibi bir sağa bir sola yerleştiren orta yaşlı kıllı hanzo dayılar.​

Beni banlayin demeden once Özelde birine bisey yazdim .dd sfjlfgxvs
Içine dert olsun ohh rahatladim sjkldfsd 7 düele rezil etcm onu .p birdeee en sinir oldugum prty den nefret ediyorum

Bir şeyi birden fazla kez söylemek durumunda bırakılmak ve bir şeyin birden fazla söylenmesine sebep olmak ve bir şeyin birden fazla kez söylenmesi

Evet aynı şeyi iki kez söylemek beni deli ediyor :liv:

Bir de takip edilmekten ve cıvıklıktan hoşlanmıyorum.

Bu asla senin için değil biliyorsun :cici:

Sen boş yere sinirleniyorsun. Boş yere, bunu artık anla tamam mı.

Geri