angie
Elmas Üye
Şaka yaptım kızmaBenim ki sizden bi 3001 kat güzel bakmayın zaten
Kaldı mı öyle enayiler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şaka yaptım kızmaBenim ki sizden bi 3001 kat güzel bakmayın zaten
Kaldı mı öyle enayiler
kalmamış. ben de para yedirmiyorumBenim ki sizden bi 3001 kat güzel bakmayın zaten
Kaldı mı öyle enayiler

Siz bilirsiniz efendim sonra niye bunalıma girdim diye kızma bize ilerideben koca aramıyorum yabani, çok tşk.
O kadar param olsa bir erko için harcamam. Üzgünüm.İkinize koca bulurum ama bi 15 bin dolarınızı alırım
Kurbanlık dana değil bu sevgiliO kadar param olsa bir erko için harcamam. Üzgünüm.
Avrupalılar evlenmiyor..sevgilisiyle yada flört ettiği kişiyle aynı evde ortak yaşarlar her şey yarı yarıya..çocuk yapsalarda bu anlaşma böyle sürer evlenme cüzdanı nadir çıkartırlar.ne güzel yakında türkiyede gelir gelmeli
Tam detayını bilmiyorum ama Avrupa’nın çoğu ülkesinde böyle bir uygulama var.ileride boşanmada sıkıntı yaşamasınlar ve mal mülk paylaşımında haksızlık olmasın diye,her şeyi ortak kullanıyorlar.çocuğun büyüyene kadar bütün masrafları,kira,ev giderleri..ikiside birbirinden bir şey talep etmez.ne erkeğin kadının mal varlığında hakkı olur nede kadının erkekte.konudan bağımsız, hollanda’da birlikte yaşama sözleşmesi gibi bir şey olduğunu duydum. Kayıtlı partnerlik gibi. Ne farkı var evlilikten hukuki olarak? Mesela madem resmiyete giriyorlar, neden evlilik değil de bu sözleşmeyi seçiyorlar?
35 e kadar evlenmesem daha evlenmem
35 yasima 12 sene var dha