İnsan neden evlenir?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Herkes evleniyor diye evlenilir insan ırkını ayakta tutmayada işe yarıyor

İnançlı olanlar Allah emrettiği için evlenir. İnancı zayıf olanlar çocuklar okula kayıt edilmeden önce arkadaşları tarafından p.. olarak aşağılanmasınlar diye evlenir.

Bir hayatı bir ev içerisinde paylaşmak için
Ya da mevcut hayatından kaçmak için
Ya da sıcak havalarda ayran için ehehehe yine müko mizah yapdım....

Kadınlar götünü sağlama almak için evlenir. Anlayabilirim. Haklılar. Ama erkeklerin ne bok yemeye evlendiklerini kendileri de bilmiyor. Sanırım kandırılıyorlar.

Yalnız yaşamaya başladığında anlarsın.

Mevzunun bel alti kismina donmesi cok mihtemel ama

Dogru duzgun bir sevgi saygi mutlu bir birliktelik icin evlenilir.

Hayat arkadasi icin.

Can sıkıntısından olabilir.

Evlenmeyip, birlikte yaşamak moda.

Yirmili yaşlarda 20-27 aşk, onunla yaşamayı isteme yani aşkın mantığı yok etmesi 30 dan sonra ekonomik nedenler (karşılıklı ) ve düzenli hayat isteği , çocuk özlemi, yorulmuştuk birine artık güvenmek, 40’tan sonra da yalnızlık korkusu, hayat arkadaşlığı gibi geliyor bana.

Bu sabah yeğenim beni uyandırmaya çalışırken yanımda uyuya kaldı. Kokusuyla uyuduk biraz. Hani hayat ne getirir bilmem ama baba olmak isterim.

3 yaşındaki biricik yeğenim geçenlerde aradı diyor ki "yenge istiyorum ben."

Bak bak, lafa bak. Sanki marketten çikolata istiyor sıpa :gamer:

Olur amcam hemen siparişini veriyorum :aeg:

Bu eşek sıpası için bile evlenilebilir yani :/

Kadınlar götünü sağlama almak için evlenir. Anlayabilirim. Haklılar. Ama erkeklerin ne bok yemeye evlendiklerini kendileri de bilmiyor. Sanırım kandırılıyorlar.

Sıkıntılı evliliğin var gibi climax , terapiste gitmelisin bence :O

20 'li yaşlar aşk için 30'dan sonrası üremek için .

Kendicevabımıunutmuşumclimaxyüzünden .

Terapiste ihtiyacım yok. İhtiyacım olan özgürlük.

"Gardiyan kadın teorisi" ni araştırın. Modern dünyada kadının erkeği nasıl köpeklestirip sisteme hizmet ettiğini anlayacaksiniz

9 saniyelik bir orgazm için çocuk 60 yıl ter döker

Ne mutsuz yasamlariniz var yahu : ))
Sevdigi icin bir hayati paylasmak, her zorluga birlikte gogus germek durumuna ne oldu?

Özgürlük dediğin, havasız yaşayamazsın, parasız yaşayamazsın, susuz yaşayamazsın, açıkta donarsın, sıcakta bunalırsın,kendi ütünü yapamazsın, Ava çıksan kendin av olursun. hep bir şeye bağımlı kalırsın. Özgürlük bir hayal. Yok öyle bir şey.

Ya İsmail hoca ne adamsın ya :) bu nasıl bir metafor. "akvaryumdaki balıkla okyanustakinin farklı durumu yok. İkisi de su dışında yaşayamaz" diyorsun ama bu özgürlük kavramını degersizleştirmez. Özgürlük, mutlak sınırsızlık veya omnipotens demek değildir. Kendi elinle verdiğin hakların geri çagirilmasidir. Bak ülke bir değişim geçiriyor. Kendi eliyle tek iradeye verdiği yetkinin nasıl korkunç sonuçları olduğunu görüyor. Emanetini geri istiyor. Bu özgürlük arayışı ve talebidir.

Geri