İnsan ilişkilerinde çıkarılmış en büyük ders

Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü
İnsanlara değer verki değer bulasın...
İnsana inan ki inanılasın...
Zandan kaçın ki doğru bakasın...
Hayatı sadece etrafında dönen bir hava döngüsü görme insan...
Senin dışındada bir hayat var...
Hayatta çıkardığım en büyük ders, insanlara merhamet etmek onlara değer vermek sana kaybettirmez. Kısa vadede sarılsan bile uzun vadede insanlık için güzel değerler bırakırsın.

bir söz vardı
bazıları ödül
bazıları ceza
bazıları da imtihan diye
ne kadarı senden orası sende

insan, tekerrürden ibarettir. yaz bunu güzel söz. ders çıkarsanız da tekrarlarsınız.

-insan ilişkilerinden ders çıkarılmaması gerektiği diyerek kendi yorumumu bir paradoksa sokuyorum. hayde

samimiyet ve sinsilik arasında dolaşan ve hissiyatların doğrultusunda notunu verdiğin insanlar en iyi ders oluyor
ayrıca it ürür kervan yürür

her insan her şeyi yapma potansiyeline sahiptir. bu hiçbir şart altında değişmez. bu meslekler bize bunu döve döve ogretti.

ben fazla ilgi gösterme mağduruyum..... birini sevince boğuyorum ilgiye..... sıkılıp bıkıyolar galiba benden.....

İnsan çiğ süt emmiş bir varlıktır. Hep kötüyü görür ve kalbi kötüye çalışır. İyilik yaparsın derdini dinler teselli edersin o sana taş atar. Böyle nankördür insan.
Kendi hayatlarına dair bir çabası olmazken başkalarının hayatlarına burunlarını sokma hakkı bulurlar kendilerinde. Başkaları ile uğraşan insanları Allah her zaman kendi derdine düşürür. Nitekim de öyle oluyor.
Kalplerinden geçenler başlarına geliyor. Ömrüm boyunca gözlemi buydu.

İnsan çiğ süt emmiş bir varlıktır. Hep kötüyü görür ve kalbi kötüye çalışır. İyilik yaparsın derdini dinler teselli edersin o sana taş atar. Böyle nankördür insan.
Kendi hayatlarına dair bir çabası olmazken başkalarının hayatlarına burunlarını sokma hakkı bulurlar kendilerinde. Başkaları ile uğraşan insanları Allah her zaman kendi derdine düşürür. Nitekim de öyle oluyor.
Kalplerinden geçenler başlarına geliyor. Ömrüm boyunca gözlemi buydu.
Çok haklısın. Buna ilahi adalet diyoruz.
O'na havale ettikten sonra gerisi önemli değil.

Son düzenleme:
  • Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Bu toplumun en nefret ettiğiniz özelliği nedir deseler iyi, güzel ve zarif olana karşı zalimliği, kof kibri ve yıkıcılığı, otorite karşısında ise suskunluğu ve yaltaklanması.

Son düzenleme:
insan ilişkileri, uzerine düşünülüp çıkarım yapilacak kadar ciddi meseleler değildir.

Alman miklemezligi.

asırı sevmemek. kimseyi asırı sevmedigimden beri cok rahatım. daha az üzülüyorum. +beklentiye girmemek

Geri