İnsan hiç görmediği, konuştuğunda mutlu olduğu birinden hoşlanır mı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yazdıklarından hoşlanır kendinden değil :o

hoşlanır kafasında canlandırır, gerçeğini görür hayal kırıklığına uğrar

o yüzden hoşlansa da hoşlandığını kabul etmesin en iyisi :D

Olabilir, neden olmasın ki? Bunun cevabı sendedir, bizde değil.

nedenler değişir sonuç değişmez

olabilir

Eskidendi sanırım bu gibi şeyler.
Şimdi bisürü iletişim ulaşım yolu var.
Hadi olmadı gidersin yanına ne var bnda.

Hoşlanmak için konuşmakta gerekmez. Anlık bir duygudur. Ne hoş kadın, ne hoş erkek. Bazen bir cümle, bazen bir hareket, bazense sebebe ihtiyacı yoktur. Ama ilişki kurmak ve beklenti içine girmek için gerçekçi olmak gerekir. Bu sadece görmekle de olmaz. Hatta size tanıttığı kadarı bile yeterli değildir. Toplum içindeki hal ve hareketleri bile iyi analiz edilmelidir.

Kalabalık bir otobüste ihtiyar bir insana yer vermesi, sokak hayvanlarına nasıl davrandığı, siparişi yanlış getiren garsona karşı olan tavrı, bir arkadaş ortamı içinde ki davranışları, vs. vs.

Belki ben çok takıntılıyımdır ama tanımadığın insanlara karşı olan duygularını kontrol altında tutmalısın.

Hoslanmak cok guzel duygumus arkadasim soyledi.
Sizi gormeden sevebilen insanlar varsa kiymet bilin la sizden ne menfaati olabilir ki..

Onurcan başlıkta biz bir şeyler anlatmaya çalışmış.​

“İnsan hiç görmediği konuştuğunda mutlu olduğundanı mutlu olduğu birinden hoşlanırmı”
Cümle içerisindeki ‘hoşlantı’ ve ‘görmeden’ kelimeleri görünce temayı yapabildim, o nasıl olmuş öyle? İşin şakası bir yana, görmeden hoşlanmak biraz abartı olsa da; düşüncelerini beğenmek, fikirlerini önemsemek, konuşurken keyif almak mümkün. İnsanın doğasında vardır bu, bir de yalnızlık hissiyatını yoğun yaşayanlar sıkça kapılıyor bu gibi durumlara. Yaşayanlar olduğunu biliyorum bu yüzden mümkün değil diyemem ancak kendi açımdan baktığım zaman ise katılmıyorum. Hoşlanmak bile büyük bir adım ve ben nasıl güldüğünü bilmediğim birinden hoşlanacağımı hiç hayal etmedim. (Bir an amma konuştun dedim kendi içimden, millet görmeden karı-koca olaylarına giriyor, sen nelere bakıyorsun diye..) ah ne yazık, içerledim..
@Kitai ne der acaba bu konuda..

• Beğen
Tepkiler: W
Geri