İnsan hiç görmediği, konuştuğunda mutlu olduğu birinden hoşlanır mı?

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Başlık muazzam, hiç bir bok anlamadım. Birisi tercüme edebilir mi?

CQerGj.jpg

Noktalama işaretleri diye bir şey var. Bu nasıl bir anlatım bozukluğudur.

Dokunmayın Onurcana. O forumların gülüdür. Bi o, bi makres. Karışmayın. Onlara herşey serbest. Forum aleminin en fedakar üyeleridirler.

@Independent Ben görmeden hoşlanırım kardeşim.
öperim demiyorum bak, hoşlanırım diyorum. Beton gibi sağlam karakterli, esprili, sabırlı, nazik ise napalım?
Daş mı yiyelim !

Evet ilk irc zamanlarımda chatleştiğim ve duygusal olarak birbirimize yakınlaştığımız kişi erkek çıkmıştı.
Yani dikkatli olmakta fayda var sadece.

Evet ilk irc zamanlarımda chatleştiğim ve duygusal olarak birbirimize yakınlaştığımız kişi erkek çıkmıştı.
Yani dikkatli olmakta fayda var sadece.

Nasıl yani? Senin erkek olduğunu bile bile mi?

Evet duygularımla oynadı. Erkekleri bile cezbeden bir caziben var demişti. Acaba ben de mi erkeklerden hoşlanıyorum diye şüpheye girmiştim...
Hatta 2 yıl kadar homoseksüel takıldım evet.

Bir dönem kontör yükletmek için kadın taklidi yapan erkekler oluyordu hatta fake foto yükleyip çok insanı kandırmışlardı fakat senin olayın farklı anlaşılan. Neyse geçmiş olsun.

hoşlanan
hoşlandığına
içim bir hoş dışım mayhoş
hoşlantılarım var
hoşlaşalım mı desin

Bir dönem kontör yükletmek için kadın taklidi yapan erkekler oluyordu hatta fake foto yükleyip çok insanı kandırmışlardı fakat senin olayın farklı anlaşılan. Neyse geçmiş olsun.

Çok kücüktüm ya ben,14-15 yaşlarinda chat yapiyordum. İnternet cafe de 1 liralik masa açıp yazışiyordum. kdjcjjfh yani akranlarım counter filan oynarken ben milletle mesajlaşıyordum.
Kontürü birak telefonum bile yoktu en fazla organ mafyası filan çıkardı buluşma ayağına kaçırıp böbreğimi filan alırdı yani (;

Cogunluk ne diyorsa o gecerli benim icin bu konuda.s.s.

Anlık etkileşimdir sadece uzun süreli olacağını sanmıyorum

Geri