İnsan Görmeden Sevebilir Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Neydi AŞK ?

Dokunmak mı?
Öpüşmek mi?
Konuşmak mı?

Sevmek için dokunmak mı lazım ?

İnsan dokunmadan , sarılmadan da sevebilir mi?

Peki sizce;

İnsan görmeden sevebilir mi birini ?

Bence sevebilir hem de çok...:D
Dokunduklarını o kadar sevemez...:)

Yürek her sevgiye açıktır.
İlla görmek gerekmez birini sevmek için.

Sevemez diyorum bende :))) O kişiye karşı duyduğu his sevgi değildir sadece yakınlıktır , görünce tüm duyguları değişebilirde çünkü 2 kiş arasındaki etkileşimin yüz yüza o bakışlarda olduğunu düşünüyorum ben :))

Sevmek dokunmak değil, hissetmektir. Buda demek oluyor ki evet insan görmeden sevebilir.. Bazen görmediğin, kokusunu bilmediğin, sesini dahi bilmediğin insanın yazılarından bile onu hissetmek mümkündür.. Fiziksel öğelere gelirsek, burada sevgiden bahsediyoruz ki gerçek sevgi zeka ve duygulardır gerisi fasa fiso. Reelde çok güzel bir insanı güzel olduğu için sevmeyiz sadece hayranlık duyar ve belki tutulabiliriz ve bu geçicidir, belki de bir çoğumuz yaşamışızdır çok güzel bir insanla sırf güzel olduğu için yakınlaşılabilir ve sadece konuştuğunda akılını gördüğümüzde de hayallerimiz suya düşebilir. Güzellik sevgidedir siz sevdikçe karşınızdaki güzelleşir o güzelleştikçe de siz seversiniz. Velhasıl ; evet insan bazen yazdıklarından bile karşıdakini hissedebilir.. Görmeden de sevebilir .

İnsanlar her ne kadar dış güzellik benim için öenmli değildir desede mesele öyle degıldır her ınsan karsın çınsın güzel / yakışıklı ( kendısına göre ) ıster , hayal eder :))) Ve dış görüsünüş önemlıdır bu tarz konularda :))

Yeşilçam tadında güzel niyetlerimle konuyu işgal etmek isterdim lakin Leyla, Leyla'lığından kaybedeli, kendini tüketeli, toplumdaki kabul görmüşlük prim yapıyor artık. Aşk, sevgi hak getire. Hele internet boyutu: Derli toplu, dolgun bir portföy gibi bir profil, türlü türlü resimler sunman gerekiyor alıcına.

Neydi AŞK ?

Dokunmak mı?
Öpüşmek mi?
Konuşmak mı?

Sevmek için dokunmak mı lazım ?

İnsan dokunmadan , sarılmadan da sevebilir mi?

Peki sizce;

İnsan görmeden sevebilir mi birini ?

Sevebilir... Ama Nereye kadar.. Ne zamana kadar ?

Aşk anlamında bakmak gerekirse pek inancım yok böyle bir sevgiye açıkcası.
Hani birini arkadaşca dostca severin ama durum aşk olunca çok başka olur bence.
Aşk deyince akla çok başka şeyler gelir yaşam gelir daha doğrusu.
Hani şimdi ben sevgili yapmışım kendime.
Yüzünü görmedikten sonra tenini koklamadıktan sonra dizlerinde yatmadıktan sonra bu ne kadarlık aşk olabilir merak ediyorum.
Mucizenin değindiği olayda da çok haklı.
Görsel efekte önem vermeyiz deriz ama karşımıza konuştuğumuz insanı hayal ederiz.
Fakat gördüğümüz zaman beklediğimiz insan karşımıza çıkmayınca hayal kırıklığına uğrayabiliriz.
Hani bu sanal alemde olmamış birşey değil örnekleri çok fazla (:
O yüzden dostça arkadaşca seversin fakat,
Araya aşk girince çocuk oyuncağı olur (:

Çoğu insan o gözle bakmam der ama o gözle bakan insan sayıcı çok fazladır (:

Geri