Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi bişi sordular geçen sesli kanalda. Ay dazınt dedim tekme tokat attılar. Online ve sesli dayak yedim.
Davet süresi dolmuş uyarısı alıyorum@glu @Lilith @Myself @Heisenberg @Karga @Serasker @Hatem @MaitreyaXayah @hayabusa @yeLda @İnsomnia @ibadeath arkadaşlar yazıları okumuş ama sunucu ile ilgili yorum yapmamışlar. Düşüncelerini merak ediyorum (tabi sunucuya baktılar ise)
Yazı kanalları haricinde ses kanalları imkanı olan sunucuda ayrıca kameralı görüşmeler de mümkündür : )
güzel ama ingilizçe...
Yabancı dil öğrenimi için mobil app olan " duolingo plus " yıllık üyeliğini ücretsiz mevcut hesabınıza tanımlama yapabilirim.
@foCus hocam uygulama indirmem gerektiği için göz gezdiremedim. inanıyorum ki katma değeri olan bir icraattır. daha önce yalla isimli app'de yabacılarla pratik yapma imkanı bulmuş ve faydasını görmüştüm. yerleşik düzenimden hariciye de olduğum için ihtimal ki katılım sağlayamayacağım. sizi ancak takdir ve tebrik ediyorum.
Şimdi napıcaz ne indirip yüklüyoruz