İngilizce öğrenmek/öğretmek veya geliştirmek isteyenler!

Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Abi bişi sordular geçen sesli kanalda. Ay dazınt dedim tekme tokat attılar. Online ve sesli dayak yedim.

Abi bişi sordular geçen sesli kanalda. Ay dazınt dedim tekme tokat attılar. Online ve sesli dayak yedim.

Kanaldakiler genelde Türk oluyor ve ekserisi yeni İngilizce öğrenenler. Kendileri de çok usta değiller hani : )

İşlerimin yoğunluğu ve meşguliyetlerim sebebiyle ilgili sunucudaki görevimden ayrıldım. Önümüzdeki aylar gerektiği kadar ilgilenemeyeceğim çünkü. Bu sebepten ötürü sunucu sahibi, ileri derece İngilizce bilen yetkili alacağını belirtti. @Favela sen bu iş için biçilmiş kaftan olabilirsin : )

güzel ama ingilizçe...

Türkçe yazmak ve konuşmak serbest. Sıkı kurallar yok o konuda. Forum kanalını sizler için açmıştım. Orada Türkçe yazışabilirsiniz. Türkçe konuşmak isteyenler için de sesli kanal açmıştık gelen olmayınca kaldırıldı. Rağbet olursa yeniden açılır elbet.

Yabancı dil öğrenimi için mobil app olan " duolingo plus " yıllık üyeliğini ücretsiz mevcut hesabınıza tanımlama yapabilirim.

Ya ben normalde hep kendimi fransız hissederdim şimdi gelip türk hissedicem dkfk

Yabancı dil öğrenimi için mobil app olan " duolingo plus " yıllık üyeliğini ücretsiz mevcut hesabınıza tanımlama yapabilirim.

Ben Türkçe harici İngilizce ve Rusça'yı ana dilim gibi konuşup yazabiliyorum. Benlik bir sıkıntı yok. Ben sadece teknik destek için oradayım. Ayrıca discord mobiller için de uygun. Programı indiren incelediğinde görecektir.

@foCus hocam uygulama indirmem gerektiği için göz gezdiremedim. inanıyorum ki katma değeri olan bir icraattır. daha önce yalla isimli app'de yabacılarla pratik yapma imkanı bulmuş ve faydasını görmüştüm. yerleşik düzenimden hariciye de olduğum için ihtimal ki katılım sağlayamayacağım. sizi ancak takdir ve tebrik ediyorum.

@foCus hocam uygulama indirmem gerektiği için göz gezdiremedim. inanıyorum ki katma değeri olan bir icraattır. daha önce yalla isimli app'de yabacılarla pratik yapma imkanı bulmuş ve faydasını görmüştüm. yerleşik düzenimden hariciye de olduğum için ihtimal ki katılım sağlayamayacağım. sizi ancak takdir ve tebrik ediyorum.

Mobilden bağlananlar için uygulama indirme şartı sıkıntısı var maalesef evet. PC'den bağlanacaklar ister İnternet tarayıcıları üzerinden, isterler ise Discord uygulamasını indirip katılım sağlayabilirler. PC'den bağlanacaklara tavsiyem uygulamadan girmeleridir. Bu daha kullanışlı olur. Böylece PC'yi açtığınızda oturumunuz otomatik açılmakta, her keresinde login gerekmemektedir. Ayrıca çarpıdan kapattığınızda program arka planda çalışmakta, istediğinizde tekrardan dönebilmektesiniz. İnternet sayfası üzerinden girildiğinde çarpıya basınca uyarısız kapanıyor : )

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri