İngilizce öğrenmek/öğretmek veya geliştirmek isteyenler!

Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Arkadaşlar,
*
Discord platformunda, başlıkta da belirtiğim üzere bir sunucu oluşturduk. Burada gerek yazılı, gerek ise sesli olarak iletişim kurmak mümkün. Amacımız, İngilizce dil bilgisi zayıf olanlara öğretiler sunmak, iyi olanlar ile pekiştirmek, çok iyi olanlardan da yardımlar almaktır. Arzu eden, dileyen sunucumuza teşrif edebilir.

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık güzel bir düşünce ve çaba. Umarım faydalanan arkadaşlar olur. Hatta bu forumda da kaynak ve bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Emeğinize sağlık güzel bir düşünce ve çaba. Umarım faydalanan arkadaşlar olur. Hatta bu forumda da kaynak ve bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Beğeni ve temennileriniz için teşekkürler. Gerekirse neden olmasın. Yine de o platform üzerinden takipte olunursa daha yararlı olabilir. Dileyen olursa buradan da paylaşımlar yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: glu
Akşam discorda katılacağım. Forum kanalı açabilirsin @foCus
@glu sen de gelsene, farklı discord sunucuları biliyorum (bıyık kıvırma efekti)

Forum için hem yazı hem ses kanalı açtım @Favela :emoji_thumbsup: İsteyen istediğine girebilir.

Come on Bro's, join us :)

ingilizce konusurken cümle yutma yapmayin linç yiyebilirsiniz. oysa ingilterede cümle yutarak konussan adam demezki bu ne diyor
iste cok ingilizce biliyorum havalarina giren
arkadaşlarımız var maalesef adama yup diyorum neden yes demedin diyor ayni kafa sad

ingilizce konusurken cümle yutma yapmayin linç yiyebilirsiniz. oysa ingilterede cümle yutarak konussan adam demezki bu ne diyor
iste cok ingilizce biliyorum havalarina giren
arkadaşlarımız var maalesef adama yup diyorum neden yes demedin diyor ayni kafa sad

Telaffuz şekli ileri dil İngilizce bilenlerin ağzına daha iyi yakışıyor tabi. Zaten doğru dürüst İngilizce bilmeyip, gerçek telaffuz yapamayıp, bir de mahalle ağzı kalıpları kullanınca komik bir manzara çıkabiliyor evet.

Şu anda discordta hiç tanımadığım insanlarla ingilizce konuşuyorum. Daha doğrusu konuşmaya çalışıyorum. MAY NEYM İS ŞEVKET.

Şaka maka @foCus buradaki rolün ne bilmiyorum; ancak düşünce gerçekten güzel. İngilizce öğrenmeye çalışan lise öğrencisi de var, 40 yaşında adam da var. Beğendim. Pardon türkçe konuşmak yasak. AY LAYKIDİNG (Yok lan ing yoktu sanırım...)

Son düzenleme:
@Favela bir iş var şuan elimde, bir oyun haritası projesi. Tanınmış ve köklü bir firmadan. Şimdilik bilgileri gizleme zorunluluğum var, anlaşmamız öyle. Bu sebeple detay veremiyorum. Dün ilgili firma ile mail yazışmaları sebebiyle müsait olamadım. Yarın çalışmalara başlayacağım. En az iki ay sürer yoğunluğum. Bu süre zarfında burası dahil hiçbir yere odaklanamam. Kusura bakmayın sizi de çağırır çağırmaz yalnız bırakmış oluyorum. Rolü sormuşsunuz. Ben Discord'un English Server'ında uzun süredir takılmaktayım. Bu verdiğim sunucunun sahibi ile kısa süredir oradan tanışıyoruz. Bilgisayar ve sunucular üzerinde bilgi birikimim üzerine Developer teklifinde bulundu ben de o aralar müsaitim diye kabul etmiştim. Onu da yarı yolda bıraktım bir yandan, kendisine de belirttim durumu. Yani kısacası bir hafta kadardır üyeyim, oranın teknik, güvenlik (bot vs.) yüzeysel düzenlemelerini yaptım o kadar. Burada da az çok takılmışlığım olduğundan belki yarar sağlar diye linki paylaştım.​

Sunucuda müzik botu ve fenomen oyun botları aktif edilmiştir. Müzik ve oyun sevenlere duyurulur : )

@yoSun @malumatfuruş @Favela sunucuyu ziyaret edenler arasında. Kendilerinden bir yorum alabilir miyiz sunucu hakkında? Beğeni veya eleştirileri var mıdır?

ya valla bi bakmıştım ama inceleme fırsatım olmadı. gayet başarılı duruyordu giricem bi ara tekrar.

Geri