scope
Platin Üye
sen alışmışsın reyiz ben futbol ve dövüş oyunlarını bilgisayarda oynayamıyorumOynaniyor klavye ile ben klavyede oynuom
klavyede en son fifa 2000 oynamıştım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen alışmışsın reyiz ben futbol ve dövüş oyunlarını bilgisayarda oynayamıyorumOynaniyor klavye ile ben klavyede oynuom
Umarım düzeltmişlerdir launcherdan sonrasını ben göremedim)
epic iki haftada bir ücretsiz oyun veriyoücretsiz oyun önerilerine her zaman açığıııım :d
Ya oyunu istedigin kontrolcu ile oynarsin. Arcade stick ile birliktede oynayabiliyorsun.sen alışmışsın reyiz ben futbol ve dövüş oyunlarını bilgisayarda oynayamıyorum
klavyede en son fifa 2000 oynamıştım
PES 16'yı da kurdum arada futbol oynarımYa oyunu istedigin kontrolcu ile oynarsin. Arcade stick ile birliktede oynayabiliyorsun.
Klavyede kolay aslindaPES 16'yı da kurdum arada futbol oynarım
kol aldığımda sana haber veririm :d
klavyede F tuşlarıyla numaralar yok minik klavye :ddKlavyede kolay aslinda
Asdw ile yön , Numlock tusunun altindaki sayilarada vurus tuslarini atayabilirsin. Yine kontrolcu ile rahat ederim diyorsan sen bilirsin haci .d
Ama klabye ile kombo yapmak daha kolay uyandirayim .d
Reis kol alsan daha sarar emin ol ben kol aldıktan sonra hayat buldum resmen.bu fc 26'da klavyeyle şut nasıl çekiyoruz. en son fifa 07'de klavye ile oynamıştım.
d tuşuna atamasını yapıyorum güçlü şut çekmiyor.
replika ps4 kolu var, xbox kolu olarak görüyor. birkaç gün oynadım da klavye ile deneyeyim dedim. tek sıkıntı şut.Reis kol alsan daha sarar emin ol ben kol aldıktan sonra hayat buldum resmen.
Reis aynı koldaki sistem basılı tutunca kuvvetli şut çekiyor.replika ps4 kolu var, xbox kolu olarak görüyor. birkaç gün oynadım da klavye ile deneyim dedim. tek sıkıntı şut.
bir, iki ay önce boşuna satın aldım. epic bedava yapmış.
evet, 9 dolara düşmüştü.geçen steamde %90 a yakın bir indirim yok muydu ?
bir, iki ay önce boşuna satın aldım. epic bedava yapmış.