İndirimli & Ücretsiz Oyun Takip Başlığı

• Kullanıcı SOULKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyun ve Eğlence Teknolojisi
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Age of 3 genel tema olarak benziyor mu bu önemli benim için.
Mesela yine koloni mi kuruyorsun yoksa daha ileri bir şey mi örn Ülke.
Savaş durumu nasıl nükleer silah senaryosu var mı ülkeler tahmini hangi zaman aralığını temsil ediyor
3'ü hiç oynamadım desem doğru olur, osmanlı'yı seçip bir iki bakınıp çıkmıştım sevmemiştim. 4'ün hikaye modlarını bitirdim, bir iki kez arkadaşlarla oynamıştım. grafik ve oynanış olarak güzel. nükleer senaryo yok, red alert mı bu.

3'ü hiç oynamadım desem doğru olur, osmanlı'yı seçip bir iki bakınıp çıkmıştım sevmemiştim. 4'ün hikaye modlarını bitirdim, bir iki kez arkadaşlarla oynamıştım. grafik ve oynanış olarak güzel. nükleer senaryo yok, red alert mı bu.

Fanıydım Aoe 1,2,3 hepsinin. İyi de bir oyuncuydum.Bayağı takip ediyordum. 4 yıllardır çıkmamıştı çıkmaya niyeti de yoktu takip etmeyi ve oynamayı bıraktım ben de.
Sadece o zamanlar okuduğum yazılarda ikinci dünya savaşı zamanlarının merkez alınacağı, teçhizat olarak oyunun ileri seviyelerinde nükleer silah olabileceği yazıyordu.

Var mı age of

age ofta beni koruyacak varsa fena farm atarım :d savaştan anlamam

1000044264.jpg

serinin bu oyunu da çok övülüyordu, %50 indirime girmiş. bu fiyatlara alınır.

indirimde bile oyun alamıyoruz ya bu nasıl fakirlik yarabbi
Allah nasip ederse 3-5 ay sonra borçlar biter biraz da para biriktirebilirsem şu ortama sahip olurum

1761824693473.png

epic indirimlerine bir daha baktım
galiba eve haciz gelmesi bu ay kesinleşiyo

en pahalı versiyonu alındı.
bu kez şaşırttın beni. gidip ingilizcesi bile olmayan sadece çince olan, dünyada üç beş kişinin oynadığı saçma sapan oyunlara 20'şer 30'ar dolar veriyorsun ya ha işte o an kafanı monitöre sürtmek istiyorum.

bu kez şaşırttın beni. gidip ingilizcesi bile olmayan sadece çince olan, dünyada üç beş kişinin oynadığı saçma sapan oyunlara 20'şer 30'ar dolar veriyorsun ya ha işte o an kafanı monitöre sürtmek istiyorum.
Oyun hiçbir şekilde açılmıyor ışık hızında iade ettim. 2d oyunda bile menüyü görebiliyorsun.Sakın alma

@Plesk Gece gündüz FM 26 oynuyor. Amedsporu almış, şampiyonlar ligi alacam diye tutturdu. (Bölgesel amatöre düşürmek için almış olabilir şüphewli)

@Plesk Gece gündüz FM 26 oynuyor. Amedsporu almış, şampiyonlar ligi alacam diye tutturdu. (Bölgesel amatöre düşürmek için almış olabilir şüphewli)
türk futbolunun bekası için oyundan kaldırtacağım. o değil de ne zaman görsem fm'desin. futbola bu kadar bağımlı olma.

aranızda fakir sevindirmek isteyen varsa 24 saat içinde şu hesabı ödeyebilir

1764569841729.png

The Witcher üçlemesi 6 dolar olmuş

Geri