İnce Düşünme, Üşürsün ;)

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
Bilmediğin çok şey var.*
Sen sormadın, benim de söylemek içimden gelmedi. Ne kadar yitmişsek, ne kadar hiç olmuşsak yani, birbirimizi tutmak yerine, sessizce oturup o muhteşem düşüşü bekledik. Geç dönülen mesajlar, telefonu yüzükoyun bırakmalar, boşverilen iyi geceler, günaydın mesajları. Bir boka benzemeyen iki insan olup çıktık. Seviştiğimiz günlerden tek bir şey kalmadı geriye, yakın zamanda yitecek olan küçük tatlı anılar da var tabi..
Siktiret onları da.
Şimdi ne senin ne de benim göğsümün bir farkı yok eski duvarlı
Loş ışıklı bir yatak odası*
komidininden.
Biz
geride
Hiç bir şey bırakmamışız..

Benim hayatımın en güzel günleri seninle olanlardı. Yaşamımın geri kalanında bunun ötesine geçebileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden artık bir anlamım kalmadığını söyleyebilirim. Senin hayatının en güzel günleri benimle olanlar değildi, bu yüzden şimdi git ve kendine sana bunu yaşatacak kişiyi ara. Sadece şunu unutma, kimse seni benim sevdiğim kadar sevemez, bunu bilecek ve bununla yaşayacaksın, sen ise artık bu yüzden anlamsızsın.

Şimdi biz seninle biraz yürüyelim desek yol hemen biter.Bir yere otursak çay biter,sigara biter.Biz seninle mutlu olalım desek sene biter,gençlik biter nasıl oldu anlamadan ömür biter.Biz seninle ayrılalım sevgilim en fazla söz biter.
Biz biteriz.*
Herşey biter.

Şimdi burada durmuş kendime bir daha kimseye değer vermemek üzere telkinlerde bulunuyorum. Bunu kırık bir kalp, incinmiş bir ruhla ve bir daha kimseye güvenemeyecek olmanın üzüntüsüyle yapıyorum. Bunu bana nefret ettiklerim yapamadı, bunu bana beni sevmeyenler yapamadı. Kahrolası; en sevdiklerim, bunu bana hep en sevdiklerim yaptı, en çok sevdiklerim..

Mesele mantarı sevmem değildi biliyor musun?
Bilmiyorsun, bilme.

İnsan, sabır ile insandır.
Sabır ise;
Sır'dır,
Ar'dır,
Sınavdır..​

Herşey yolunda gidiyor ama galiba ben o yolda değilim.

Ya aşık olur, ya nefret edersin.
Ben sende ikisini de başardım.

Allah kalbimizden geçenleri biliyor.
İnsanlar bilmese de olur.

Eğer aynı kişiye hem "iyi ki tanımışım hem de "keşke tanımasaydım" diyorsan işin zordur.
Çünkü kimse O'nun yerini dolduramaz ..

Sizi kaybettiğinde
hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam edecek insanlar için üzülmeyin.

Ben de haklıyım bi yerde ama sanırım o yer burası değil.

Maalesef ikimiz de mutlu olacağız.
Farklı kişilerle..

Baktım çözülecek gibi değildi, bi düğümde ben attım.

Herkes kaybettiği kadar içecek
ve sen o masadan kalkamayacaksın.

Herkesin eskisi gibi olmayı özlediği birisi vardır.

Elimde değildi..
Çok güzel gülüyordu sevmeden geçemedim..

Bir gün biri çıkıp gelir ve sen tüm gidenlere teşekkür edersin. Ya da beterin beteri varmış lan, hay şansıma sıçayım dersin. Nasip bu işler.

Geri