İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Emine "Klaradan kimseye zarar gelmez." demiş.
Zararsız insanları severiz.
Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusunda yorum yazan anglosakson üyelerin yorumu gibi olacak ama kendi halinde zararsız biri Klara hanım.
Selamlar.

Emine "Klaradan kimseye zarar gelmez." demiş.
Zararsız insanları severiz.
Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusunda yorum yazan anglosakson üyelerin yorumu gibi olacak ama kendi halinde zararsız biri Klara hanım.
Selamlar.
Emine hanımcım beni iyi tanır Süleyman bey :) aklımıza gelmişken onada çok selam edelim buradan :) teşekkür ederim naif düşünceleriniz için aselam..

@kLara ya yılın altın ödülünü verin çabuk ne kadar naif ve anlayışlı :) biliyor superman olamıyacağını :)

Peki, Klara'nın nickini her gördüğümde aklıma bu oyun havasının gelmesi ve dilara kısımlarını klara diye seslendirmem....

Klaraaaaa
Kadem dökmüş bağlara
Klaraaaa
Yüzün çökmüş dağlara
Klaraaaa

Peki, Klara'nın nickini her gördüğümde aklıma bu oyun havasının gelmesi ve dilara kısımlarını klara diye seslendirmem....

Klaraaaaa
Kadem dökmüş bağlara
Klaraaaa
Yüzün çökmüş dağlara
Klaraaaa

Bunu yapan ve düşünen ilk sen değilsin sayın Ç :)

Ah Klara hanimcim.
Bazen cok hirsli bazen de sakin bir kedicik gibi.
Hirslandigi an önüne geleni parcalar.(Mesela yani:D)
Bazen fazla taktigini düsünüyorum.O kadar yipratma kendini güzel kadin.Vefali bir insan klara.Iyi ki tanimisim dediklerimden.
Tez zaman sagligina kavus canim benim.

Ah Klara hanimcim.
Bazen cok hirsli bazen de sakin bir kedicik gibi.
Hirslandigi an önüne geleni parcalar.(Mesela yani:D)
Bazen fazla taktigini düsünüyorum.O kadar yipratma kendini güzel kadin.Vefali bir insan klara.Iyi ki tanimisim dediklerimden.
Tez zaman sagligina kavus canim benim.
Bazen me:
8252C894-AE7A-4358-BA2B-CDCF1191C04B.jpeg

Dualarınızı esirgemeyin lütfen:emoji_pray:

Geçmiş olsun kLara. Dikkat et kendine, umarım bir an evvel atlatırsın.

Öksürük baya vardı bende ya boğazımı tahriş edecek derecede ve kaburgalarım çok agrıyordu. Favimol verdiler bana ilaç onu kullanıyorum.
ilaç beni daha kötü etmişti inş iyi gelir sana
benim 4.günden sonra sesim tamamen kısılmıştı
annem ot falan birşeyler içirmişti iyi gelmişti öksürük için
allah şifa versin tekrardan geçmiş olsun

Geri