İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Mastor bey beni baya şaşırttınız :) güzel cümleleriniz için teşekkür ediyorum çok kibarsınız beyefendi :yN6vVy:

mavi sevmişse vardır bunda bi hayır
uzak durulması gereken biri
çünküsü mavi sevilmemesi gereken herkesi seviyor.

Pozitif iyi niyetli geliyor bana. Forumsal ortamından sonra bu ortamda insanlar hakkında bazı fikirler oluştu bende artık.

Sabırlı, anlayışlı arkadaşlardan birisi.

Hadsizlik yapmadıgınız sürece hoş karşılarım ama aksi durumda gereken cevabı veririm:hihi:

Ben hadsizin biriyim, o bakımdan susayım bari. Gerçi gerekli cevapları da işitmekten çok memnun olurum ama ileriye doğru bir durum değerlendirmesi yapam. Eğer gerekli cevapları almak istersem geleceğim kLara Hanım.

Güzel hanımefendilerden. Allah sahibine bağışlasın. Ama kendi üye sözlüğümüze yazmak yasak (:

Hanımefendi için civarın en letafetlisi dediler, dedim bir bakayım. Ay elimden pek kurtulan yoktur fekat görmem lazım. Ve mevcudiyetine vakıf oldum. Dedim ki, rakıyı çok kaçırmışım. Ertesi sabah tekrar baktım. İçtiğim rakı letafetine hiç katkı yapmamış meğer. Hasbihal etme şansı doğdu ve bi' süre sonra ona şöyle dedim;

sevdim seni üzme beni
aşkın mahveledi beni
seviyorum yakma beni
öldür öldür atma beni

Hanımefendi buna pek geç cevap verdi.

Kendisi havuçtur.

Hanımefendi için civarın en letafetlisi dediler, dedim bir bakayım. Ay elimden pek kurtulan yoktur fekat görmem lazım. Ve mevcudiyetine vakıf oldum. Dedim ki, rakıyı çok kaçırmışım. Ertesi sabah tekrar baktım. İçtiğim rakı letafetine hiç katkı yapmamış meğer. Hasbihal etme şansı doğdu ve bi' süre sonra ona şöyle dedim;

sevdim seni üzme beni
aşkın mahveledi beni
seviyorum yakma beni
öldür öldür atma beni

Hanımefendi buna pek geç cevap verdi.

Kendisi havuçtur.

:6:

Geri