İnançsızlık ve cehennem hakkında..

Konu sahibi son olarak 62 gün önce görüldü

inançsızlara cehennemde sonsuz azap çektirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?

• Adil bi durum, bence sorun yok.

Kullanılan: 6 33.3%
  • Adil değil.

Kullanılan: 4 22.2%
  • Kararsızım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bu bilgi-yorum yanlış, inanmayanlar da cennete gidebilirler.

Kullanılan: 5 27.8%
  • Konu hakkında bilgim-fikrim yok. Ben bi araştırayım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bunlardan başka(Yazarsanız memnun olurum.)

Kullanılan: 3 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
Bu saatde neden bu konulara giriyorum.s

ünlü düşünür konficyus ub şöyle bir lafi vardi korka korka cennete gideceğine ossura ossura cehenneme git..

Allah akıl fikir vermiş Ve açıkça belirtmiş
Karar senin neye inanıp inanmayacağın

Benim gibi zındık'lar cehenneme gidecek :)

İnançlar ve zevkler tartışılmaz, ben şahsen ne cennete ne de cehenneme inanmıyorum. Ne varsa bu dünyada var.

Bir insanın iyilik yapmak için ödüllendirilmesi veya kötülük yapmak için cezalandırılması fikrinin gereksizligini savunacak ve içselleştirmekle alakasından tam bahsedecek oluyorum sonra aklima iyi ile kötünün zaten pazarlanıp sunulmuş yanılsama degerler olduğu geliyor :) Doğada iyilik veya kötülük diye bir şey yok insan bilinci ilkeldir bencildir faydacıdır yapısı gereği. Bugün modern insan icin ortaya atılmış iyilik kötülük kavramları "ikinci bir göz"ün varlığıyla sağlanan kontrolden başka bir şey değil. Utanç vs de hep izlenilme fikrinde başka bir süje ile var olabilen duygular. Bu göz insana "tanrı" diye lanse edildiğinde kişi esasen içselleştirilmediği değerleri yaşatır oluyor...

öyle kaliteli günahlar işledimki cehennemde loca da yanıcam VİP <3 2011 msn sözleri aktifet

İnanmadığım için benin için yok hükmündedir. İnsanı sev, kalbini temiz tut, hırsızlık ve soysuzluk yapma yeter. Bu saydığım sıfatlar yoksa inansan kaç yazar inanmasan kaç yazar. İnançlar uğruna kimlerin kimlerle nasıl ve ne kadar zulüm yaptığı geçmişten beri bilinen bir durum.

Söyleyim mi ne olacağını oku ne yazmışım ..E7052304-AC15-4D37-9612-BE0B11F98B9F.jpeg

Her haltı yedin hem kendini sömürdün hemde etrafındakilerini b.ktan ileri gidemedin dönüp dolaştın geldin sonunda seninde b.ka dönüşeceğini hiç mi farketmedin ..

Öncelikle huyum güzel olduğu için bu nicki aldım, terbiyesiz tarzan kılıklı ayı postlu yabani.
Cennet cehenneme inanır olmuş, meleklere de inanır olmuş, ee pes!
İmanın şartlarını yerine getiriyorsun yavaştan.
Tatlı su müslümanı seni beni hiç kimse ne cennetle kandırır nede cehennemle korkutur yaratıcı kendi varlığından şüphe ettiği için bizleri yaratma gereği duymuş yoksa onun varlığı neye yarardı şimdi kim kime muhtaç o mu bana yoksa ben mi ona

Kamyonun altında ölenler Allah’ın belasından mı oluyor gerizekalı evladım ben ona razıyımda allah şu 1,5 yaşında tecavüze uğrayıp öldürülen bebeğin çığlığını duymuyor mu yardım etmiyor hani merhamet vicdan sahibiydi herşeyi bilendi biliyorsa niye yaratmış bu sapıkları birbiriyle mi sınıyor nasıl gaddarlık lan bu

evinizde güvenli ve huzurlu
uyuyabiliyorsanız
ailenize
inandığınıza
kendinize
şükredin işte

Geri