Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Huricüğüm seninle cennete olmaktansa sensiz cehennemde yanmaya razıyım@Yabani koş seni konu yapmışlar.
Ahirete inanan bir yabani var, imana geliyorsun.Söyleyim mi ne olacağını oku ne yazmışım ..Ekli dosyayı görüntüle 8595
Her haltı yedin hem kendini sömürdün hemde etrafındakilerini b.ktan ileri gidemedin dönüp dolaştın geldin sonunda seninde b.ka dönüşeceğini hiç mi farketmedin ..
Eskiden huriler cennete olurdu buralara kadar düşmüşler ne haltt yedin kız orda kovuldun böyle bi elmaya kıyamet koptu senin ki kesin ayvadırAhirete inanan bir yabani var, imana geliyorsun.
Tatlı su müslümanı seni beni hiç kimse ne cennetle kandırır nede cehennemle korkutur yaratıcı kendi varlığından şüphe ettiği için bizleri yaratma gereği duymuş yoksa onun varlığı neye yarardı şimdi kim kime muhtaç o mu bana yoksa ben mi onaÖncelikle huyum güzel olduğu için bu nicki aldım, terbiyesiz tarzan kılıklı ayı postlu yabani.
Cennet cehenneme inanır olmuş, meleklere de inanır olmuş, ee pes!
İmanın şartlarını yerine getiriyorsun yavaştan.
Huricim bu yabani Allaha inanmıyor ya, Allah belanı versin, inşallah kamyonun altında geberirsin de,Yabani, off tamam sus.