Yine buralar coşmuş .. Konu ve yorumları üzerime alınmasam da açık,net,kesin bir dille ifade edeyim ; KİMSE BENİM İNANCIMLA ALAY EDEMEZ ..
En azından yüz yüze bunu yapacak dübürü olamaz ..
Eleştiri mi ? Sonuna kadar dinlerim ..
Anlamaya mı çalışıyor ? Elimden geldiğince anlatırım ..
Üslubu biraz argo mu ? Olsun der sineye çekerim ..
Benim inandıklarıma zerre kadar inanmıyor mu ? Kendi bilir der iknaya hiç uğraşmam ..
Ama bütün bunların olabilmesi için karşımdakinin önce iyi niyetine inanmam lazım .. Benim inandığım değerlerle alay etmeye çalışmadığına ikna olmam lazım ..
Ve ben nasıl ki onun inançsızlığıyla dalga geçmiyorsam o da benim inancımla dalga geçemez ..
Geçerim diyeni reele davet eder " buyur yiyorsa dinime küfret derim " .. Çünkü karşılıklı saygısızlığın eninde sonunda varacağı yer orasıdır ..
En azından yüz yüze bunu yapacak dübürü olamaz ..
Eleştiri mi ? Sonuna kadar dinlerim ..
Anlamaya mı çalışıyor ? Elimden geldiğince anlatırım ..
Üslubu biraz argo mu ? Olsun der sineye çekerim ..
Benim inandıklarıma zerre kadar inanmıyor mu ? Kendi bilir der iknaya hiç uğraşmam ..
Ama bütün bunların olabilmesi için karşımdakinin önce iyi niyetine inanmam lazım .. Benim inandığım değerlerle alay etmeye çalışmadığına ikna olmam lazım ..
Ve ben nasıl ki onun inançsızlığıyla dalga geçmiyorsam o da benim inancımla dalga geçemez ..
Geçerim diyeni reele davet eder " buyur yiyorsa dinime küfret derim " .. Çünkü karşılıklı saygısızlığın eninde sonunda varacağı yer orasıdır ..