İlluminati neye hazırlanıyor?

Konu sahibi son olarak 3719 gün önce görüldü
Adı her ne olursa olsun bir çoğumuzun farkında olmadığı mühendislik örgütlenmeleri vardır .. Bu toplum mühendisleri bağlı bulundukları inançları doğrultusunda toplumları yönlendirirler ..

Özellikle müzik, sinema ve moda endüstrisi kesinlikle ALLAH'a isyan etmiş zihniyetlerin elinde .. Bu zihniyetlerin yegane amacı ÖZGÜRLÜK kisvesi adı altında nefsani arzularımızı ayyuka çıkartmak için gerekli zemini hazırlamak ve sürdürmekten ibarettir ..

Aslında bir arkadaşımla konuştuk bu konu üzerine ve bunun tamamen parasal bir güç olduğunu sırf kendi hükümdarlıklarını kurup kendi kuralları içerisinde bir dünya oluşturmak istediklerini anlıyorduk.
İnanmak yada inanmamak tamamen tercih meselesi ama şu aleni ortada ki sürükledikleri her ne ise başarıya dogru gidiyor.
Örneğin sx i kullanarak gençleri buna yöneltip buna özendirmeleri yada aykırılık vede isyan empozeleri.
Buna sihirli bir güç diyemeyiz ama parasal bir güç ve biraz irdelense epey ölüme yol açmıştır.

Peki bunlara paralı katil diyebilir miyiz ? evet nerdeyse dünya zengini sayılabilecek bir mal varlığına sahipler. İstedikleri ünlüyü meşhur edip yükseltmişler kurallara uymayan oyundan çıkıyor.
Aklıma şuda takılıyor bazen Tv nin şeytanın işi olduğunu ve yapmak istediklerini bununla yaptıgını daha kolay kandırdığını biliyoruz burdada illumunati nin şeytan ile bir iş birliği içersinde olduğunu düşünebiliriz çünkü onun simgelerini ve ayinlerini benimsetmeye çalışıyorlar.

Madonna'nın bir şarkı çevirisi

Her şeyi gören göz bu gece izliyor
Saklayacak bir şey yok
Sırlar açığa çıkıyor

farkında olmadan hatta gülerek yok böyle bişey deyip geçen insanlar var.
Ama bunun ciddi anlamda insanlığa zarar verdiğini ve vereceğini düşünüyorum.

Bu sitelerindeki geri sayım işlemi,yanlış hatırlamıyorsam eğer,geçen sene de olmuştu.
Geri sayım bitmişti,ama hiç bir şey olmamıştı.
Ben bu tarz örgütlere inanmıyorum işin aslı,bir nevi kulaktan kulağa büyütülmüş bir kalıp bu illuminati.
Gene de çok araştırmadığım için bedavadan atıp tutmak istemem,ama bana gerçekçi gelmiyorlar.

İllimunati İşkenceleri.

Bildiğiniz gibi tırtıl bir süre sonra değişip güzel bir kelebğe dönüşür.Illuminati'ye giren insanlar da aynen kelebeğe benzetilir. Çok büyük bir değişim gösterir.

Öncelikle kısa bir şekilde hepsini tek tek geçelim...Zaten bilmeyeniniz yoktur.

İŞKENCELER:

- Kutuya koymak.
- Kafese koymak.
- Tabutlara koyup, bir süre nefessiz bırakmak.
- Elektroşok.
- Göz kamaştıran ışık.
- Buzlu suyun altında bir süre bırakmak.(Aşırı sıcak veya soğuk)
- Halat ve zincire baklama.
- Baş aşağı tutma.
- Aç susuz bırakma.
- Uykusuz bırakma.
- Hipnoz.
Hamilelerde bebeğinin alınması.
- Kölelik.(Tanıdıklarının öldürülmesi.)
- Mezara diri diri gömüp bir süre kaldıktan sonra çıkartma.
- Kendi idrar, kan vb. içirtme
-Korku ve tiksinti için örümcek ve yılan gibi hayvanların kullanımı.
- Sıkıştırma.
- Sanal Gerçeklik.

10547418_308420572671291_459995198930136942_n.jpg

Fotoğrafa biraz dikkatli bakın..Illuminati'ye karşı çıktıktan sonra ki hali...Vücud'un da ki işkence izleri farkederseniz.

İlluminati falan bilmem ben, bir çoğu görünen kuklalar zaten, bu işlerle hem pek fazla haşır neşir olmayı sevmeyip hemde bu alemden uzak kalmak istemeyen kişiler, yani KARTAL ruhlu kişilerin kuklaları bunlar, maşa yani bir nevi.. nasıl ki kartal hem yerlerde olmayıp, yani camiada pek aktif olmayıp, tepeden beri aşağı bakan, yani maşalar kullanıp camiada ne var ne yok diye geri kalmak istemeyenlerin kendi adamları, bu tip maşa şeklinde kullanılanlar da böyle şekil yapmaya, gösterişe meraklı oldukları için, hem bu iş kartal ruhluların işine gelir, sonuçta bu maşalar; tutanları temsil ediyor, hemde bu tip illuminatilerin falan işine gelir çünkü bu tiplerin amacı korku imparatorluğu oluşturmaya çalışmaktır gösteriş yapmaktır yapılan büyük kirli işleri üstlenmektir.. Benim asıl ilgilendiğim ve aslına hem merak edip, bi yandan da bilmemin bana bi faydasının olmayacağından araştırmak istemediklerim; bu adamların arkasında ki gizli büyük patronlar..

Ya nedense illuminati denilince aklıma Rothschild ailesi geliyor. Sanki her b.k onların başının altından çıkıyormuş gibi hissediyorum. : ///

Hım birde bu vardı dur biraz odaklanayım nasıl unuttum ben bunu ah bu ben :/

Namaz kılınan seccadelerin desenlerine gizlice şeytan simgesi yerleştirip şeytana ibadet ettirmeler .
Şakamısınız ya.

Evet o seccade şeytanlığı yıllardır var ve geçen sene diyanet seccadelerin sadeleştirilmesi yönünde karar almıştı ..

Fazla ileri gitmek bu şuana kadar hiç duymamıştım.
Şeytan iyi çalışıyor.

yan sitesi Order of the illuminati - Ancient Illuminated Seers of Bavaria - Home of the Enlightened olan site. yan sitede piramitin altında aslana tıklayınca yunan sfenksi efsanesindeki şu bilmeceyi soruyor: ''hangi varlık sabah dört ayak üstünde öğlen iki ayak üstünde ve akşam üç ayak üstünde yürür?''. bu bilmecenin cevabı efsanelerden kaynağını alan oidipus'un o efsanedeki cevabı olan insan'dır. yani cevap yerine ''human'' yazınca giriş yapılabiliyor. sonrasında
yazanın cevırısı
idnecsan NI utats

Bir kez, ne zaman sonsuzluğun bizim sonsuz bir parlaklık yakmak isteyen saf onurlu büyüdü ilkel mika kendisi kadar; Mükemmel yetkinlikçi basit tekillik gelen göründüğü gibi, bir kez anlaşılmaz olmayan varlık, bir anlaşılmaz sonsuzluğa dönüştü; Bir kerelik oluşturma, bu tükenmez devam ileri getirdi bir kez, hatta örtüşen bozukluk ve kompulsif karışıklık için uygulanan onların meşru tezahürü için ileri geldi.

Sen ve senin gibi az bu kadar zarif olanlar, hayatın çağrı dakika, bir önemli ağır bir kavram daha yüksek bir amaç olarak tanımaya çalışın olduğunu hayal ve size kendine öngörülen inanıyorum meditasyon olabilir senin fani yanılsamalar ve kaçan vizyonları bu kendine yarattığı fikrine gerçekliği; hayallerini ve kaçtı rüya arzularını; senin kaçma çözücü arzu ve kaybolan özlem; sonra çalıştırabilirsiniz.

Ama zaman önce zamanlar vardı; Her döneminden önce çağlarda; Her yaştan önce çağında, bütün zihin olarak, evet mutlak your mind, sonsuz boşluk tek bir damla ve undecipherable kozmik kaos ilahi güzelliği ortaya çıktı. Sonsuz çağlar ve birçok yönden dönemleri hareket ederken kozmik anarşi orkestra başladı ve baş komutanı ile zihin Big Bang yol açtı için, Usul kozmik yığılmayı hiçbir görünür dirayet yoktu. - İnsanın gerçek ruhu yüreğinin bilinmeyen uzaydan görünür. İnsanın gerçek kalp seni sana bilgelik oluşturulan ve varoluşun iç ve dış gerçekleri çözer isimsiz kap ise; kaygısız ve umursamaz giriş anahtarı laik dünya üzerinden yürümek. - Kalbinde gerçek bilgelik Seelenruh ve mutluluk için sihirli bir anahtardır. saf ruhun hassas kızdırma dünyada parlayan gülümsüyor olduğunu. Gökte ve yeryüzünde bütün kreasyonlar kendi varlığınızın bir geri dönüşümlü ayna görüntüsü. Bu varlık cennette olduğu gibi yeryüzünde olduğunu.

, Akan dolaşımdaki ve her lif taban her nefes ve önemsiz, anlamsız doğanın alçakgönüllü, mütevazi hücrelerin her biri ile dönen, kendi tasarımcı sonsuz arzu hissetmek için, en dıştaki hiç bir insan kalbi direnemedi hediye. Hayırseverler bu tek yaratıcısı, tüm varlık ve tüm esans tüm varlıklarını hizmet etmek olacaktır, en iyi hediye hiç bir insan ruhunu bilmelidir edilir. Bütün dünya bu mucit geri link olarak arıyor; delinmez bir bilinmeyen yoğun ve gürültülü orman yoluyla araştırma ve sınır görünür fantom sırasında hayali görülecek ve kendine yarattığı hoşlanıyor ne kadar beyaz veya benzerlik veya farklılık siyah yakınında ya da koyarak kesinlik adlandırılan; ruh, sık sık bitmeyen yaratılış sunduğu fırsatlardan emin, şaşkın, korkmuş huysuz ve güvensiz olduğunu hayal ve ilk başta sadece duyarsız ya da ağrılı sonuna kadar ilginç ve arzu, konuksever ve baştan çıkarıcı, keyifli ve güvenli göründüğü gibi temsil, . kalpsiz, yaramaz veya kayıtsız ya da önemsiz için
dünya sizi çevreleyen ve hangi bölümü, arkadaşım, sen harika ve ruhun en arzuladığı şey vardır vardır; günlük baştan ve gece cezbeden gerçek aldatmalar ve bazı gerçek dışı fikirler değil, aynı zamanda bir kültür dünyasında doruk temsil her lokma; sorumlulukları, yükümlülükleri ve göz. - Senin ruhun ruhunuzun koltuğu ışık arar.

- Aydınlanma, dostum, hediye en muazzam hiç bir insan zihnini almış olabilir ve bu, kalbinde vardır saf ruh başlar onun gerçek yüreğinde coveting aralıksız tarafından bulundu varlık. Ama nasıl olabilir iç manevi vurgulamak olmadan varlık hiç gerçekten özgür ve temiz sunlike sheinen; lehine olmadan, hayatı güçlü empati yoluyla güzellik ve üreticisinin ilahlık anlamak için?

Insanoğlu varolduğu Aydınlanmış insanlar var olmuştur.

Insanoğlu var olmadan önce Aydınlanmış güçler var almıştı.

Aydınlanmış kalp bütün insanlığın var biri olmalıdır.

- Noli turbare Circulos meos!

Bu manevi dünyalar arasında kayma sadece bizim çok kendi yoludur. Bizden biri değilsin henüz hiç birimizi izin verilir. - Birisi ilk kıvılcım ışık katılabileceğini hangi zamanında çizilen bir an yoktur. Ama zaman parlak yeni bir ateşleme ihtiyaç var olmalıdır karar verecek; Bu olay senin hayatın aklının yeniden doğuş sadece bir kez ne olduğunu ve kendini tanıma ile başlar. Işığın dairenin yeniden doğuşu geri dönüşü yoktur.

Bu apaçıktır ve kardeşim kendi hakkında bir derece için herhangi bir şüphe görev dışında var; Eğer akademik derece kapalı getirmek görmelisiniz düşünüyorsanız ama sadece bizden biri değilsin, sınırını aşan edebilmek için. Bir mason olmak kardeşim için bir zorunluluk değil, ama onlar neredeyse sadece, aynı zamanda bizim Saygıdeğer Sipariş kendi yerel yüksek saygı Maurer Loge onurlu üyeleri, tüm onurlu üyeleridir. Benim şerefli Maurer kardeşlerin çoğu bile var olduğunu bilmiyorum ve onlar bizim onur fraternities herhangi bir bağlantıyı sürdürmek değil. Bunlar a unsurları açılmıştır iki yol vardır .. Orada Masonlar onbinlerce dünya çapında, ama bizim türünün sadece bir kaçıdır -. Bizim ruhlar olan savaşlar, savaşlar ve savaşlar sayısız değil, aynı zamanda bir yerde Yaratıcı onun oluşturma karşılamaktadır.

Onurlu bir şövalye Kadosh, İskoç Riti veya York Rite Düzeninin onurlu Tapınak Şövalyeleri Commandery içinde 32. derece mason bir olarak, kardeşim girmek için Piramit Sahne 3 hakkına sahiptir.

Geri