İlluminati neye hazırlanıyor?

Konu sahibi son olarak 3719 gün önce görüldü
Karanlık günlerde yaşıyoruz ve karanlık günlerde, karanlık gizli örgütler canlanıp gündemi yönlendirmeye uğraşırlar. Karanlık örgütlerin en karanlığı sayılan İlluminati de tam bu günlerde ortaya çıktı ve çok ses getirecek bir eylem planlamaya başladı.

ILLUMINATI_0020_Altsilber_0020_rustikal_m.jpg

Gizli örgütleri çalışmışlığım ve dünyanın gizli tarihi üzerine okumuşluğum vardır, ama İlluminati’nin son tehdit kokan operasyonunu ben bile ürpertici buldum. Gizli örgüt Panama’dan yayın yaptığı anlaşılan bir internet sitesinde(www.illuminati.org) durmadan süren bir geri sayım başlatmış durumda.

Adresi tıkladığınızda karşınıza örgütün kendisi gibi karanlık, simsiyah bir ekran çıkıyor, ancak bilgisayarınızın faresini ekranın sol üst köşesine getirip birkaç kez tıkladığınızda, karşınızda devamlı geriye doğru sayan bir saat beliriyor.

Ben bu yazıyı yazarken saat 75 gün 6 saat 30 dakika ve beş saniyeyi göstermekteydi; bu satırı bitirinceye kadar zaman daha da kısalmış olacak. Hesapladığınızda İlluminati’nin 7 Aralık veya 6 Aralık’tan 7 Aralık’a geçiş saatlerini verdiği ortaya çıkıyor.

Bunu Ömer Çelakıl söyledi, sitenin kaynak kodunu çözdüğünüzde şöyle bir cümleye ulaşıyorsunuz: “ÜZGÜNÜZ ÇOK GEÇ KALDINIZ.”

“İlluminati neden geriye doğru bir sayım başlattı, verilen tarihte neler olacak, acaba örgüt büyük ve dünyayı sarsan yeni bir eyleme mi hazırlanıyor, yoksa o gün dünyayı sarsacak ve altüst edecek bir açıklama mı yapılacak, bir büyük sır o gün mü anlatılacak”, o sayfayı görünce bütün bunları düşünmemek imkânsız oluyor.

Peki o gün açıklanabilecek büyük sır ne olabilir?

İlk akla şu geliyor: Site Panama’dan yayın yaptığından ve Maya takviminin verdiği son tarihe yaklaştığımızdan, acaba İlluminati o gün Maya takviminin bahsettiği sonun doğru olduğunu kanıtlarıyla mı açıklayacak diye de düşünüyor insan. Bu tür konularda çok çalışan ve uzmanlığı dünya çapında kabul edilmiş bulunan Aytunç Altındal’ı aradım. Terör üzerine bir dizi konferans vermek için hazırlandığı Cenevre’de buldum onu ve bu geri sayımın anlamının ne olabileceğini sordum.

“6-7 Aralık tarihi İlluminati örgütünün 300’üncü kuruluş yıldönümü olabilir, o dünyadaki bazıları tarihin bu olduğunu kabul ederler” dedi.

Geriye sayımın yapıldığı tarih bir kuruluş yıldönümü olabilir tabii ki, ama sitenin kaynak kodlarının şifresi çözülünce neden “ÜZGÜNÜZ ÇOK GEÇ KALDINIZ” mesajı çıkıyor, bunu da açıklamak gerekiyor.

Yoksa son yıllarda önemini başka rakip örgütlere kaptıran İlluminati yine dikkati kendine çekmek için planlamış olabilir miydi? “Ben hâlâ güçlüyüm” mesajını dünyaya vermek için geriye doğu saydıkları tarihte bir büyük olay planlamış olabilirler miydi?

Her şey ihtimal dahilinde tabii ama şu da bir gerçek, İlluminati eskiye göre önemini başka gizli örgütlenmelere kaptırdı. Başka örgütler dünya olaylarını İlluminati- ’ye göre artık çok daha güçlü etkileyebiliyorlar. Hangi örgütün dünya ölçeğinde ön plana çıktığına ve İlluminati’nin yerine dünya olaylarını yönlendirdiğine gelince.

Aytunç Altındal bana sürpriz gelen bir isim verdi ve “Bu örgütü iyi incele, emin ol ki önümüzdeki günlerde isimlerini çok fazla duyacaksın, çünkü Türkiye’de de etkinler” dedi.

TAVISTOCK ADLI GİZLİ ÖRGÜTLENME

Tavistock görünürde bir düşünce üretme merkezi olarak kendini gösteriyor. Ama aslında dünyanın çeşitli yerlerindeki ülkelerin yönünü belirlemek için çalışıyorlar.

Bir klinikleri de var, burada özellikle Freud’un beyin yıkama yöntemleri üzerine çalışıyorlar ve bu yöntemlerin kitleler üzerine nasıl kullanılacağını araştırıyorlar. Ve sonunda dünyanın her bölgesindeki farklı kültürlere ve farklı siyasi iklimlere yönelik yöntemleri çıkarıyorlar.

Bu tür gizli bilimlerle uğraşanlar son olarak Arap Baharı’nın da birdenbire çeşitli ülkelerde ortaya çıkmasını, bu örgütün çalışmalarına bağlıyorlar.

Ben Tavistock adlı bu örgütü yeni duydum ve İlluminati’nin yerine bile oynayacak kadar güç savaşına girmiş olduğunu da öğrenince şaşırdım doğrusu. Anladığım kadarıyla dünyanın bu hassas, karanlık döneminde, karanlık örgütler arasında bir güç savaşı, bir rol kapma çatışması yaşanıyor. İlluminati’nin başlattığı geri sayım olayı da bu savaşın bir parçası. Ancak bu tür örgütler arasında öne çıkma ve güç gösterme savaşı kızıştığında birinin büyük ve çok çarpıcı bir gösteri yapıp, hepimizi şaşırtarak korkutmaya çalışacaklarını bekleyebiliriz.

Serdar Turgut.

. Amacı ne olabilir ve bunun kesinliği ne kadar?

5444022a508533fb250d20c3.webp

İlluminatinin amacı, bütün dinleri yıkmak, tek bir Dünya ülkesi kurmaktır. Yani savaşa savaş ile son vermek istemektedir.Bu toplum bu amaca ulaşmak için yapacağı şeyler aklı hayali zorlar.

Topluluğun kesin varlığı hakkında hala bir bilgi yoktur. Örgütün en temel amacı yeni dünya düzenini kurmaktır. Çoğu kişi inansa da, inanmayan kişi sayısı inanan kişi sayısına göre 2 kat daha fazladır.

[YOUTUBE]/watch?v=sdGDW_PqrCM[/YOUTUBE]​

Bir sistem var adı İlluminati. Sistem, dünyayı ele geçirmiş durumda. Özellikle MÜZİK PİYASASI. İnanamayacağınız şarkıcılar bilinçli-bilinçsiz olarak bu sisteme hizmet etmekte. Dünyayı yöneten büyük para babaları,misyonerler vb. istedikleri kişileri çıkarıp, istedikleri kişileri indiriyorlar. Kendilerine karşı çıkan herkesi ya ortadan kaldırıyorlar ya da sindiriyorlar.Micheal Jackson ve Tupac Shakur’un bu yüzden öldüğü %90 dogru.

İlluminati başlığı altındaki müzisyenler,şeytani bir sistemin kuklası durumunda çünkü dünyayı yönetenlerin istediklerini yapmazlarsa popüler olmaya devam edemezler veya ortadan kaldırılırlar. Bu sistem herkesi mason ve Yahudi bir ‘köle’ yapmak istiyor. Kendilerini sevdirebilmek içinde toplumun beğendiği en popüler müzisyenleri seçiyorlar. Dünyayı yöneten kapalı bir örgüt gibi aslında, sadece varoldugunu biliyoruz. Şimdi dünyayı ele geçirmeye çalışan sistemdeki ünlüleri merak mı ediyorsunuz ? Baslayalım o zaman…

1-Lady Gaga
2-Tarkan

3-Jay-z

4-Christiana Aguilera

5-Britney Spears

6-Justin timberlake

7-Madonna

8-Beyonce

9-Rihanna

10-Paris Hilton

11-Maroon 5

12-Shakira

13-Selena gomez

14-Sertab erener
Taylor Swift, Katy Perry,Hayley Williams gibi isimlerde bu işin içinde. Zaten olmak zorundalar. Yoksa şöhret olmaya devam edemezler. Onlar Micheal Jackson gibi efsane mi ki Kafa tutsun. ? Ki MJ bile öldü…

1-Beyonce

2-Justin bieber

3-Usher

4-Chris Brown

5-Xtina

6-Britney spears

7-Katy Perry

8-Eminem

9-Kelly Rowland

10-Shakira
Bu isimleri sisteme almak istiyorlar ama bunlar istemiyor ve kurtulmaya çalışıyorlar. Şu an şu saydıklarım şu son 1 yıl içinde cok fazla sessiz kaldılar. Küçük küçük seyler çıkarttılar. Bu isimler istemeyerek bu sisteme katıldı ve de kurtulma cabası içinde.

Bu kişilerin sistemde olduğunu nerden mi anlıyoruz ? Kliplerine, fotoğraflarına dikkat edin TEK GÖZ işareti ve Ücgen işareti yapıyorlar. Ve TEK GÖZ illuminatinin sembolü.

PEKİ YA KARŞI ÇIKANLAR.

Eminem, Tupac , Micheal J., Bob Marley gibi ünlüler bu sistemin farkındaydılar ve önüne geçmek için savaş verdiler.

EMİNEM DIŞINDA HEPSİ ÖLDÜ !

•Micheal Jackson’ın ‘They Don’t Really Care About Us’ adlı ‘yasaklanan’ videosunu izlediğinizde farkına varırsınız.

TEK GÖZ sembolü içeren bir duvarın önünde şarkının ‘beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar’ dizelerini söyler MJ.
VE JUSTİN BİEBER…

Oda önceden bu sistemin içerisindeydi. Fakat annesi öğrenince onu alelacele bu sistemden çıkardı. Justin sonradan bu sistemin hic birseyine karışmadı. Ne örgüte tekrar üye oldu ne de karsı cıktı. Justin’ın tek göz fotoğrafı var ama o sadece poz. Justin MJ’yi örnek alıyor eger sistemi acıga vericek birsey yaparsa ya da Micheal J gibi onlarla savaşırsa Eminem’den sonra sıra Justin’a gelecek. Yani justin onların isine karışırsa Eminem’den sonra o öldürülecek. Justin suan yeterince ünlü ama eger belieberlar ondan Selena Gomez yüzünden vazgeçmeye baslarsa onu bu sisteme sürükleyen biz oluruz. Bazı yerlerde Justinın hala örgütte olduğunu söylüyorlar. YALAN ! Pattie bunu duyunca onu hemen çıkardı. Ve sunuda unutmayın Justinın bu kadar ünlü olmasının nedeni bu sisteme önceden üye olması değil, yakışıklı olmasından ve belieberların ona duyduğu asktan dolayı bu kadar ünlü. Justinın suan örgütte olduğuna sakın inanmayın. Cünkü justinın bi röportajı var ve söyle diyor ;

- Ben hristiyanım,her programa çıkmadan önce dua ediyorum ve her nimete şükrediyorum. İlluminati gibi gruplardan da uzak duruyorum.

Justinın 1 yılda 20 milyon hayrana ulaşmasının nedeni illuminati değil. Son 1 yılda 1 film, 1 kitap çıkardı. Selena Gomezle olan ilişkisinden dolayı sürekli gündemdeydi. Yaptıgı yardımlardan dolayı övgüler aldı. Kısaca ister inanın ister inanmayın justin şuan bu illetin içinde değil ve TEHLİKEDE !

NEDEN POLİSE GİDİLMİYOR ?

10 milyon gelse illuminati örgütünü kapatamaz. Dünyada bu olaydan haberdar olan insan cok olsa ilgili olanlar cok az ve sadece bizimle yetmez daha fazlamız gerekiyor.İsteseler Obama’yı öldürebilecek güçteler !

Alıntı.

Takıldım yine lanet olası mevzuya.

Bu illuminati denen şeyi hep komik buluyorum ben. Hayatımda gördüğüm en saçma ve boş şey. :) Böyle boş şeylerle uğraşacaklarına dolu işler ile uğraşsınlar.

İlluminati ve müzik sektörü ile ilgili youtube de arama yaptır .. Özellikle M.Jackson ile ilgili ilginç bilgiler bulacaksın ..

Bu da adı yakında unutulacak örgütlerden biri bence.Belli dönemlerde böyle seyler çıkıyor ve kayboluyor yeter ki insan nereden geldiğini ve nereye gideceğini unutmasın. Bunları daha cok az kişi duymusken anlatılıyordu bize. Sonra birden ünlü oldular ve yakında diğerleri gibi unutulup gidecekler.

İlluminati ve müzik sektörü ile ilgili youtube de arama yaptır .. Özellikle M.Jackson ile ilgili ilginç bilgiler bulacaksın ..

ibrahim abi m.jakson illüminati üyesi değildi aksine düşmandı hatta they dont care about us adlı parçası için bunlara hitaben yazılmış olduğu rivayet edilir.

illüminatinin asıl amacı tek bir dünya devleti ve dinini kurmak bunun içinde medya organlarını fazlaca kullanıp zihn kontrolü dedikleri tekniği uygulamakadırlar. illüminati üyesi ailelere baktığınız zaman başı rothschild ve rockefeller aileleri çekmetedir.

bu konuda daha derin ve detaylı bilgi istiyen arkadaşlar youtube da Aytunç Altındal araştırmacı yazar olur kendisi onun videolarını izleyebilir.

Bu da adı yakında unutulacak örgütlerden biri bence.Belli dönemlerde böyle seyler çıkıyor ve kayboluyor yeter ki insan nereden geldiğini ve nereye gideceğini unutmasın. Bunları daha cok az kişi duymusken anlatılıyordu bize. Sonra birden ünlü oldular ve yakında diğerleri gibi unutulup gidecekler.

1 Mayıs 1776 yılında kurulan bir örgüt şuan örgütün başındaki insanlar rothschild ve rockefeller aileleri dünyanın en zengin aileleridir bilinen servetlerini kısaca özetlemek gerekirse dünyadaki petrol ve basın organlarını elinde bulunduran aile rockerfeller'lar olarak söylenir. Rothschild ailesi ise dünyadaki borsaları elinde bulunduran ailedir bunun yanı sıra ingiliz ve amerikan merkez bankasının para basma yetkisi bu ailededirler bir yerde okuduğum bilgiye göre 2010 yılındaki sadece nakit mal varlıkları 3-4 katirilyon dolar olarak yazılmıştı ayrıca banka ve wall street'de yatırım şirketleri vardır dünya mirasının %65'ine sahip oldukları söylenir. böyle güclü bir ailenin kurup yönettiği bu örgütün unutulucak yada kapanıcağını düşünmek garip geliyor bana :)

inanan ve inanmayan kişi sayısı oranını hangi kaynağa dayanarak yapıyolar bana çok saçma geliyor

inanan ve inanmayan kişi sayısı oranını hangi kaynağa dayanarak yapıyolar bana çok saçma geliyor

bu illüminati için rivayet olduğu söylenirdi ama artık kendilerini gizlemekten çekinmiyorlar.
Fransada Kral Filip'in o zamanlar tapınak şovalyelerine olan borcları yüzünden papa ile birlikte bu örgüte açtıkları savaşdan sonra örgüt tamamen yer altına çekilip gizli bir örgüt şeklini almıştır.

illüminatinin sözlük anlamı aydınlanmışlardır aslında bu örgütün kuruluş amacının dinin yalanladığı bilimsel kanıtları çürütmekti ama zamanla kilisenin bu grup üstündeki katliamları bunları yer altına inmeye mecbur bıraktığı söylenir.

creepy pasta gibi geliyor bana
yada uzayda yaşam var mı gibi soyut bir tartışma gibi

belli dönemler mi ? :) istersen bu olayın başlangıç tarihe bir bak :) b-e-l-l-i b-i-r d-ö-n-e-m diye bir şey yok (:

[YOUTUBE]6WG3Wz2nmyU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]ckqnhbKhOJQ[/YOUTUBE]

ibrahim abi m.jakson illüminati üyesi değildi aksine düşmandı hatta they dont care about us adlı parçası için bunlara hitaben yazılmış olduğu rivayet edilir.

illüminatinin asıl amacı tek bir dünya devleti ve dinini kurmak bunun içinde medya organlarını fazlaca kullanıp zihn kontrolü dedikleri tekniği uygulamakadırlar. illüminati üyesi ailelere baktığınız zaman başı rothschild ve rockefeller aileleri çekmetedir.

bu konuda daha derin ve detaylı bilgi istiyen arkadaşlar youtube da Aytunç Altındal araştırmacı yazar olur kendisi onun videolarını izleyebilir.

Biliyorum ben de o yüzden M.Jackson ve illuminatiyi araştırsın yazmıştım ..

Geri