Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Tanışmada "Gıcık Olunan" Ancak Sonradan Çok Sevilen İnsan Modeli
Tanimadan bir insana gicik olmamiz ya disariya yansittigi tavirlarindan hoslanmamamiz ya da hakkında duyduklarimizdan mütevellit olumsuz on yargi beslememizin eseri olabilir ancak. Hal boyle iken tanidiktan ve samimi bir ortamdaki halini gördükten sonra sevilebilir.
"Öf , bu da soğuk nevale " diyip "yaa çok tatlı" ya döndüğüm arkadaşım oldu.
"Patavatsız bişeymiş bu " diyip "aslında ne kadar da ince düşünceliymiş" e döndüğüm de oldu.
"Ne gevezeymiş" diyip konuşması için can attığım da oldu.
Demek ki ben çok yanılıyorum. Bu konuda yanılmayı seviyorum.
En büyük aşklar genelde öyle başlarmış. Sebebini tam olarak bilememekle birlikte bence söylenilen bu söz doğru bir söz'dür. Lakin biz insanlar bişeyler isterken genelde hep güzel olanı saygılı seviyeli dürüst eli ayağı düzgün vs. tarzında isteriz ama ne gariptir ki bu söylenenlerin en az bir tanesinin tam tersini uygulayanlara ilgi duyarız ilginç.