İlk Tanışmada "Gıcık Olunan" Ancak Sonradan Çok Sevilen İnsan Modeli

Konu sahibi son olarak 2468 gün önce görüldü
tanısan da sevmezsin
yapacak bişey yok

Tanimadan bir insana gicik olmamiz ya disariya yansittigi tavirlarindan hoslanmamamiz ya da hakkında duyduklarimizdan mütevellit olumsuz on yargi beslememizin eseri olabilir ancak. Hal boyle iken tanidiktan ve samimi bir ortamdaki halini gördükten sonra sevilebilir.

Tanımadan hoşlanmadığım insandan tanısam da hoşlanamıyorum çünkü canım hislerim.

"Öf , bu da soğuk nevale " diyip "yaa çok tatlı" ya döndüğüm arkadaşım oldu.
"Patavatsız bişeymiş bu " diyip "aslında ne kadar da ince düşünceliymiş" e döndüğüm de oldu.
"Ne gevezeymiş" diyip konuşması için can attığım da oldu.
Demek ki ben çok yanılıyorum. Bu konuda yanılmayı seviyorum.

gıcık olunan sebepler:
-emrivakilik -2
-anti çay şekercileri -5
> suikast planları yaparken keşfedilenler:
+sözünün eri 5
+hayvanseverlik 5

-7 + 10 = 3 / 4x4'lük modeller üretilmediğine göre sevelim biz bunu.
durumu.

Yalniz eskiden tanistigim 3 kisiden 2si kurardi bu cümleyi. Simdi daha nadir duyuyorum. Sanirim daha az yabani bir insan oldum. O gunlerimi özlüyorum.

Sonrasında olmaz olsun bu ön yargılar dedirttir. :p

Yok ben bir defa sevmediysem bir daha sevemiyorum. Gudubet insan radarım sağlam. Bir şey itiyor, övüyolar falan bazen yok yani zerre etkisi olmuyor.

En büyük aşklar genelde öyle başlarmış. Sebebini tam olarak bilememekle birlikte bence söylenilen bu söz doğru bir söz'dür. Lakin biz insanlar bişeyler isterken genelde hep güzel olanı saygılı seviyeli dürüst eli ayağı düzgün vs. tarzında isteriz ama ne gariptir ki bu söylenenlerin en az bir tanesinin tam tersini uygulayanlara ilgi duyarız ilginç.

Geri