İlk Müslüman kimdir sorunsalı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ya işte frijit şon ne diyordu. Din bilime ters düşmez. Bak daha sıfır noktasında sorun büyük. Adam diyor ilk insan ademdir ve akıl selim sahibidir ve yedi metredir.

Al sana tüm antropoloji tarih arkeoloji bütün lojiler yerle bir.

Ya işte frijit şon ne diyordu. Din bilime ters düşmez. Bak daha sıfır noktasında sorun büyük. Adam diyor ilk insan ademdir ve akıl selim sahibidir ve yedi metredir.

Al sana tüm antropoloji tarih arkeoloji bütün lojiler yerle bir.

azizim bak o kısım doğru dinler, bilimle ters düşmez. neden biliyor musun ? çünkü dinlerin bilimsel bilgi ile çelişmesi için bilimsel bir uğraş sonucu ortaya konulmuş bir din olması gerekir. ki işte bu çelişki olur. oysa kuran 1400 yıl önce yerden bakılarak yazıldığı ve tüm söylem ve bilgilerin asla bilimsel olmadığı zaten belli. kısaca insan aklına ve bilime uyan hiç bir şey ne islamda ne musevilikte ne hristiyanlıkta ne de diğer dinlerde yoktur. bunu gelişmiş toplumların hepsi biliyor. dolayı ile çelişmez, hatta bırak çelişmeyi bu iki kelime yan yana bile gelemez.

Son düzenleme:
Tek ademden 6 milyar nüfusa nasıl ulaşılmış @Ocean ?
Hepimiz kardeşsek niye ben nordike benzemiyorum

Tek ademden 6 milyar nüfusa nasıl ulaşılmış @Ocean ?
Hepimiz kardeşsek niye ben nordike benzemiyorum

charles darwin imam hatip lisesinde biraz evrim öğrenseydiler bu gün çok daha güzel şeylerden bahsediyor olurduk.......... adem'den geliyorsak hepimiz düşünsene sülaleme sokiyim diye bir küfür ediyorsun, yer yüzünde bu güne kadar yaşamış ölmüş herkese, günümüzde yaşayan 8,5 milyar insanın hepsine küfretmiş oluyorsun, tek bir küfürle cehennemi garantilerim amg. o kadar insandan tek tek nasıl özür dileyeceğim şimdi ? bir düğün yapsan sıçtık. akrabaları nasıl çağıracağım çok masraflı olur, üstesinden gelemem ?

charles darwin imam hatip lisesinde biraz evrim öğrenseydiler bu gün çok daha güzel şeylerden bahsediyor olurduk.......... adem'den geliyorsak hepimiz düşünsene sülaleme sokiyim diye bir küfür ediyorsun, yer yüzünde bu güne kadar yaşamış ölmüş herkese, günümüzde yaşayan 8,5 milyar insanın hepsine küfretmiş oluyorsun, tek bir küfürle cehennemi garantilerim amg. o kadar insandan tek tek nasıl özür dileyeceğim şimdi ? bir düğün yapsan sıçtık. akrabaları nasıl çağıracağım çok masraflı olur, üstesinden gelemem ?
Metafor üzerinden gidersek anlaşabiliriz yaradılışcılarla
1-Adem "insanoğlu" demek. Burada anlaşılması gereken tek bir kişi değil.
2-Topraktan yaratima metaforu çamurdan yaptılar seni demek değil. Sonuçta insan vücudunda dünyada olmayan hiç bir madde yok. Yani toprak derken yerküre denmek istenmiş. Sen de tıpkı bu gezegene ait herşey gibi karbon atomundan yapıldın.

Bak bunları deseler hiç olmazsa felsefî açıdan sesimi keserim.

bu klayneks her şeyi sakince anlatsa on numara adam ama illa sinirlenecek.

Bana böyle bir bilgi gelmedi.

Geri