Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyaz ışığı görünce bütün sorularına cevap bulacaksın
Onların inandığı nasıl bir allah peki, merak ettim. Bir de 12 tanrı nedir güzel insan hahah 2023 yılındayız, Sezar yok şu an başlarında :dbak iste bilmemezlik böyle birsey
misal hiristiyanlarda Allaha inaniyor ama müslümanlarin inandigi iman ettigi Allaha onlar inanmiyor
onlar bir bisey var diyor kainatin varin yokun olanin olmayanin tek sahibi Allahdir diye inanmiyor
hasa onlar bambaska bir varligi Allah diyor
YANI ALLAHA INANAN FARKLI DINLER YOK BIZ MÜSLÜMANLARIN INANDIGI ALLAHA INANMIYORLAR
ONLARIN INANDIGI BAMBASKA BIR ALLAH MISAL YUNANLAR 12 ALLAHA INANIYOR
NOT: lütfen birdakine ögren sonra uydurdun de
Adem o zaman bildiğin sen ben gibi adam. Konuşuyor falan. E peki ateşi bulmak için niye 4 milyon yıl beklemiş
Adem o zaman bildiğin sen ben gibi adam. Konuşuyor falan. E peki ateşi bulmak için niye 4 milyon yıl beklemiş
12 yunan tanrısı az bence, gözü kapalı 20 tane sadece ben sayarım. gel biz 30'da anlaşalım.
Onların inandığı nasıl bir allah peki, merak ettim. Bir de 12 tanrı nedir güzel insan hahah 2023 yılındayız, Sezar yok şu an başlarında :d
hz hava da hz. adem' in kaburgasından yaratılmıştı değil mi ? o zaman o meşhur soruyu soruyorum. şimdi ki kaburgalar neden insan olmuyor ? hadi ateistler bunu da açıklayın.
kakalı çişli konular açma dinden devam et çok ekmeğini yersin benden söylemesibu konunun bu kadar tutacağını tahmin etmemiştim. sefil gezegenin sahici filozofları sizi.