Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gecenlerde calistigim yerde bi kiz neden bana iyi geceler mesaji atmiyorsun dedi ertesi gun gunaydin mesaji attim cevap vermedi.
Bu kizlari anlamak cok zor.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mastor sana ilk mesajı attım ama yürümemişimdir inşallah sana. Şlkldmfö
Ay neleri kasıyorsunuz böyle. .s
Ne kafası bu?
Hiç bunlara kafa yormam. Merak ettiğim bir şey olursa yazarım. Yazdığım arkadaşlar yürüdüm sanmasın. Kafanızı kırarım. .s.s
Benim için zor. Ben de ilk adımı da/ilk mesajı da -artık neyse- erkek yapsın/atsın kafasındayım. Daha doğru gelmiyor, ben yapamam. Ama şöyle bir şey var, o ilk mesaj için için de erkeğe cesareti dişi taraf verir. Ondan sonra işte öyle.
Bi tespit yaptım kendimce hem de çok mantıklı.
Söyle ki eğer bir erkek ilk mesajı atmamak konusunda diretiyorsa öncelikle size yeterince değer vermiyordur. Değer veriyor ve atmıyorsa kimseye eyvallahı olmayan, bir kalemde silebilecek bir tiptir. Bu tipler burnu havada oluyor genelde ve kendilerini bir halt sanıyorlar yoksa ne diye ilk adımı kadın atsın diye beklenir ki? Atılacak o mesaj başka yolu yok. Kızın gönlü dahi olsa kız evi naz evi gerekirse pesinden de koşacaksın yok öyle hazıra konmak bu nedir yaa. Kim sokuyor bu fikirleri bunların aklına. dfklash
Ya da aşırı utangaç, çekingen bir tip. E o da sevgili yapmasın bence görücü usulu evlensin oh temiz. Sevgili yaparsa üzülür çünkü kıymetini bilen çıkmaz. :lls:
Bence çokzel tespit yapmışım, beğenerek yorumuma katkıda bulunabilirsiniz.
Tamam gidiyorum. :kaç: