İlk mesajı atan kız

Konu sahibi son olarak 2314 gün önce görüldü
Seviyordur, çocuk çekiniyordur ona özgüven olsun diye atıyordur.

Ben hep o ilk mesajı atan kızları kaçırdım şahsen.

Ben hala alisamadim öyle kizlara, garip geliyor bana elimde değil.
Hatunun varsa gonlu belli eder çocuğun da gönlü varsa ilk adimi erkek atar, benim mantalite bu. Biraz cagdisi kalmis olabilirim. [emoji14]

Hiç benlik değil. Ben baya geri akıllıyım.

Üstteki iki arkadaş "Türk kızı ay'a çıksa ilk adımı ay dan bekler" sözünün doğruluğunu kanıtlıyor.

Bırakınız atsınlar, atın işte neyin peşindesiniz.d

İlk mesajı attıklarımız ilk mesajı hep başkalarına attığındandır ki atmıyoruz artık.. Cevapsız mesajlar, duvara konuşmaktan farksız..

aa niye eziklendik ki biz şimdi. :liv:
Atmam işte başkası atar ve kaparsa da mutluluklar dilerim demek ki benim için doğru kişi değilmiş.
Bir de maalesef ki her erkek açık fikirli değil. Eğer mesaj atılan kişi yanlış kişiyse ve denyoysa sizi çantada keklik sanmakla beraber bir de basit görebilir. Tikkat edin hanımlar sonra dedikodunuz yapılmasın. :p Gerçi yapacak olan her türlü yapıyor amaan neyse.

Garipsenecek bir şey değil. Yuvayı dişi kuş kurar sözünün başlangıç aşamasını da oluşturma potansiyeli var.

Karşımdakinin davranışlarına göre değişir ama atabilirim yani.
Herkese atmam ama ilk mesajı atan kişi olabilirim bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

genelde çok rastlanmaz hep erkekten beklenir mesaj atılması isteniliyorsa da.

O ilk mesajı bir kişİye atıyorsa iyidir :O

Ne olmuş burada yahu ne çok mesaj silinmiş. ;d
Güçsüzüm ben anlasıldı, kesseler atmam. Öyle de büyütüyorum bu mevzuyu yani. İsterseniz kezban diyin bu değişmez. :D
Hiç huyum değil napayım. Belki de dikbaşlılığımdan dolayı olabilir.

İlk atmalı zaten, ben atınca bir anlamı olmaz.

Kezbanları pistten alalım, en kötüsü de ilk mesajı atıp trip atması. :liv:

İlk mesajı atmaktan kasıt birisine hoşlandığınızı ya da aşık olduğunuzu ifade eden mesaj mı? Yoksa normal bir mesaj için de mi geçerli?
Atan atmak istediğine atsın. Bazen ben de atıyorum merak ettiğim bir şey olunca. Ne oluyormuş şimdi atınca? :liv:

Ben de ilk mesajı atmam tribi yok atarım ben.
Ama tabi direk yürümek için falan değil arkadaşlık ve sohbet havasında olur.

-Berenis

Geri